HGH , Uw #1 Trusted partner voor Verhuur, Lease en Groothandel

Uw Partner voor Microsoft Dynamics 365

HGH Business Consultancy

#1 Trusted Partner voor bedrijfsautomatisering in Verhuur, Lease en Groothandel

Bent u actief in Verhuur, Lease of Groothandel… dan is HGH dé partner voor uw bedrijfskritische proces automatisering en begeleiding in tijden van Digitale Transformatie. Al sinds 1992 implementeren wij succesvol branche specifieke ERP oplossingen bij onze klanten. De focus ligt daarbij niet op de IT-oplossing zelf maar juist op de implementatie er van in uw organisatie en de begeleiding bij het verander management aspect.

Onze oplossingen zijn gebaseerd op het bewezen en innovatieve Microsoft Dynamics ERP platform. Deze bewezen architectuur combineren we met toepassingsgerichte oplossingen om te komen tot het best passende, meest innovatieve en bovenal toekomstbestendige bedrijfsinformatie systeem voor uw organisatie.

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie