Schrijf u vandaag nog in en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Nieuws

Naar nieuws overzicht
HiGH Software en HGH realiseren verdere uitrol van PNO in Scandinavië
26-08-2016

HiGH Software en HGH zijn verheugd dat PNO DynaRent in de Scandinavische landen introduceert, te beginnen met Zweden en Denemarken. Op 13 juni 2016 is PNO in Noorwegen live gegaan met DynaRent, de derde succesvolle uitrol voor deze grote trailer verhuur en lease organisatie. Samen met PNO hebben HiGH Software en HGH het project binnen twee maanden afgerond.

HiGH Software en HGH zijn samen met PNO stappen aan het maken om DynaRent in meer bedrijven in de Scandinavische landen te introduceren. Op dit moment vinden er ontwikkelingen plaats om de managementrapportages van PNO te verbeteren om aan specifieke zakelijke doelstellingen te voldoen met behulp van DynaRent configureerbare BI-kubussen.

Evenzo belangrijk, HiGH Software en HGH definiëren hoe de DynaRent mobiliteitsoplossing de buitendienst van PNO het beste kan ondersteunen en kan bijdragen tot een hoog serviceniveau en een papierloze servicestroom. Ongeacht locatie kunnen buitendienst medewerkers rol gestuurde werkorders, workflows, documentatie en alle andere vormen van communicatie ontvangen, afronden en digitaal versturen. Volledige integratie met DynaRent in Microsoft Dynamics AX stelt buitendienst medewerkers in staat real time te werken met ontwerpers en depots.