DynaRent Equipment Management

Equipment Management Software

DynaRent Equipment Management Software biedt een breed scala aan branche specifieke functionaliteiten om de dagelijkse processen en productiviteit van equipment gestuurde organisaties te optimaliseren. De oplossing voorziet standaard in een rijke Dealer Management functionaliteit. Daarmee wordt een breed scala aan dealer-schappen ondersteund.

Bovendien biedt DynaRent Equipment Management Software een omvangrijke Equipment Life Cycle (ELC) management functionaliteit, waarmee uw organisatie op zowel financieel als operationeel vlak volledig transparant is. Met Equipment Management kunt u niet alleen uw eigen equipment beheren, maar ook de equipment van uw klanten, om de efficiency van de vloot te vergroten.

Equipment Management ondersteunt de volledige levenscyclus van uw objecten van inkoop tot verkoop. Elke equipment gedreven organisatie heeft een duidelijke strategie nodig om de Equipment Life Cycle (ELC) kosten te beheren. HGH Equipment Management Software geeft u volledig inzicht in de opbrengsten en kosten van uw equipment.

DynaRent Equipment Management

Het proces van inkoop, verkoop, verschroten, her in gebruik name of het opnieuw in beheer nemen is volledig ondersteund. Alle informatie wordt gedurende de complete levenscyclus slechts eenmaal ingevoerd. Gedurende de gehele ELC is deze informatie hierdoor inzichtelijk zodat in één oogopslag duidelijk wordt wie de financiële eigenaar is, wat de locatie is en door wie het object in gebruik is.

Equipment Management maakt tijdens het inkoopproces automatisch een transport- en/of inspectietaak aan. Deze aangemaakte taken worden grafisch weergegeven op de grafische planborden die binnen Equipment Management Software beschikbaar zijn. Door middel van een eenvoudige ‘drag and drop’ functionaliteit kunnen deze taken gepland worden op de juiste medewerker. Voordat objecten aan uw vloot worden toegevoegd, inspecteert een medewerker via de inspectietaak het object waardoor de kwaliteit van uw vloot gewaarborgd blijft.

Equipment Management Software registreert gedurende de gehele ELC alle transacties van uw vloot. Hierbij valt te denken aan locatie, meterstanden, brandstofverbruik, onderhoud en onderhoudshistorie. Daarnaast zal automatisch de afschrijvingen en de actuele boekwaarde bijgewerkt worden.

HGH Equipment Management Software is gebaseerd op de meest moderne ERP technologie: Microsoft Dynamics AX. De oplossing is met en voor organisaties ontwikkeld, die zich richten op Verhuur, Equipment en Service management. De oplossing representeert de voordelen van de standaard Microsoft Dynamics AX functionaliteit in combinatie met meer dan 10 jaar ontwikkeling, implementatie van en ervaring met Verhuur, Equipment en Service management specifieke processen.

De Equipment Management Software oplossing van HGH is gecertificeerd door Microsoft (CFMD). Deze oplossing heeft zich bewezen in organisaties binnen de verhuurbranche. Bovendien is deze oplossing volledig getest, gedocumenteerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen van Microsoft.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact met onze sales afdeling opnemen.

Bel vrijblijvend 020 640 3413