Voer een upgrade uit naar
Microsoft Dynamics AX 2012
en haal meer uit uw ERP-oplossing

Meer informatie?

Een upgrade naar de nieuwste versie van Dynamics AX biedt uw organisatie talrijke kansen voor structurele verbeteringen.

dyax12logo

Zo biedt de actuele versie van Dynamics AX uw organisatie de nieuwste ERP-technologie-infrastructuur, welke de basis vormt voor uitbreiding van veranderende bedrijfsprocessen.

Zet daarom de volgende stap in de richting van een dynamische onderneming en maak uw organisatie met een upgrade naar Microsoft Dynamics AX 2012 alerter, zodat u zich snel kunt aanpassen aan veranderingen, kunt uitbreiden in nieuwe markten en innovatieve producten en diensten kunt ontwikkelen. HGH zal samen met u deze kansen doorvertalen naar concrete verbetervoorstellen met een interessante terugverdientijd die na een upgrade beschikbaar komen.

 

Een upgrade naar AX 2012,
wat zijn uw voordelen?

Een upgrade biedt uw organisatie talrijke kansen voor structurele verbeteringen binnen uw organisatie. Zo biedt de actuele versie van Dynamics AX uw organisatie de nieuwste ERP-technologie-infrastructuur, welke de basis vormt voor uitbreiding van veranderende bedrijfsprocessen. HGH zal samen met u deze kansen doorvertalen naar concrete verbetervoorstellen met een interessante terugverdientijd die na een upgrade beschikbaar komen.

Verbeteringen bij een upgrade van Microsoft Dynamics AX:

1. Verbeteren van de inrichting die aansluit bij de marktontwikkelingen van nu in uw branche.

2. Verbeterde kwaliteit en beschik- baarheid van uw bedrijfsgegevens.

3. Effectiever en efficiënter werken met een verbeterde interface.

4. Profiteren van de nieuwe functionele en technische mogelijkheden van Microsoft Dynamics AX2012.

5. Benutten van nieuwe integratiemogelijkheden met andere applicaties en Microsoft oplossingen.

6. Elimineren van huidig maatwerk door over te stappen naar standaard functionaliteit in Microsoft Dynamics AX 2012.

Business Value Licensing

Als u al enige jaren geleden (vóór juli 2006) Dynamics AX heeft aangeschaft, is dit waarschijnlijk op basis van apart geprijsde modules geweest, het zogenaamde Module Based Licensing (MBL) model. In geval van een upgrade naar de actuele Dynamics AX 2012 versie, kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om over te stappen op het zogenaamde Business Ready Licensing (BRL) model, waarbij Microsoft u twee upgrade-opties aanbiedt:

Op basis van tegoed

Upgrade van de AX licenties op basis van een tegoed, waarbij u een tegoed ontvangt voor de reeds bestaande investering in de AX licenties;

Op basis van formule

Upgrade van de AX licenties op basis van een formule, waarbij het aantal en type AX 2012 gebruikers bepaald wordt aan de hand van een formule;

Beide opties zijn voor u beschikbaar indien u de AX licenties heeft aangeschaft voor 01-11-2011. Heeft de aanschaf daarna plaatsgevonden, dan komt u alleen in aanmerking om gebruik te maken van de tweede optie.

Hoe gaat het in z’n werk?

HGH kan u helpen om uw bedrijfsprocessen te evalueren en samen met u te bepalen of het rendabel is om uw Dynamics AX systeem uit te breiden en te profiteren naar nieuwe functionaliteiten en technieken, door een upgrade naar de actuele versie uit te voeren.

Een Business Analyse,
analyse op haalbaarheid
upgrade.

Bij deze analyse worden uw bedrijfsplannen,  kwaliteit en ondersteuning van de huidige bedrijfsprocessen door AX, kwaliteit van management informatie, en kwaliteit en kosten van het beheer van AX binnen uw IT organisatie, als mede aanvullende opleidingsbehoeftes van de gebruikers meegenomen.

Een functionele Analyse,
inclusief maatwerk en
integraties en database
analyse.

Net als uw organisatie, is uw informatiesysteem in de loop der jaren veranderd. Door veranderende bedrijfsactiviteiten en eisen vanuit klanten en leveranciers heeft uw wellicht gekozen voor specifiek maatwerk, of bent u met extra modules gaan werken. Andere modules gebruikt u misschien niet meer. Wij voeren een functionele analyse uit op uw informatiesystemen, de omvang van uw database, dekking van de bestaande licenties en kwaliteit van te migreren gegevens. De functionele analyse toont onder andere of uw maatwerk, koppelingen en integraties, en andere applicaties terug te brengen zijn naar standaard AX2012 functionaliteit. Tevens wordt de kwaliteit van de gegevens/data in de informatiesystemen bepaalt en het gebruik ervan in documenten, rapporten en in BI.

Een technische analyse
de infrastructuur check

Wij voeren een technische analyse uit op uw omgevingen (test, productie), databases en de ondersteunende infrastructuur. U krijgt onder meer inzicht in de omvang van uw database, performance na upgrade, mogelijkheden om de nieuwste technologieën toe te passen.

Resultaat: een upgrade advies waarin aanpak, upgrade scenario’s en meest aansluitende aanpak helder aan u worden gerapporteerd

Vrijblijvende scan aanvragen?

Lees meer in onze factsheets

factsheetWhat’s new in Microsoft Dynamics AX 2012?

Verbeteren van de inrichting die aansluit bij de marktontwikkelingen van nu in uw branche.

Download Download

scan2HGH Upgrade Scan 

Geen belemmering meer door verouderde ERP-software met
HGH Upgrade Scan.

Download Download

Vraag uw upgrade-scan aan

 

 

 

Dynamics Experience 2014: Improve

Op dinsdag 15 april 2014 organiseert Dynamics user group de Dynamics Experience. Dit congres wordt georganiseerd door en voor de. Lees verder

Is een upgrade van Microsoft Dynamics AX noodzakelijk?

Biedt de huidige versie van uw Dynamics AX systeem nog steeds optimale ondersteuning bij uw business en de ontwikkelingen in. Lees verder