Mooie uitdagingen, interessante klanten & veel vrijheid.

Werken bij HGH

Mooie uitdagingen, interessante klanten, veel vrijheid, prima arbeidsvoorwaarden. Er zijn tal van redenen waarom mensen voor HGH kiezen, én vooral, bij HGH blijven!


“Ik kan hier veel leren. Wat mij meteen opviel is de open werksfeer. Je kunt altijd alles aan iedereen vragen. En sta je voor een moeilijk gesprek of probleem, dan word je van bovenaf altijd gesteund.”

HGH is al 25 jaar een bekende maar vooral betrouwbare naam in de wereld van ERP-software. In de loop der jaren hebben wij een stabiele klantenkring opgebouwd die gestaag groeit.

In een tweetal branches is onze software toonaangevend: handel en kapitaalgoederenverhuur. Voor bedrijven binnen deze sectoren ontwikkelen wij zowel branchespecifieke als klantspecifieke oplossingen. De standaardomgeving waarmee wij werken is Microsoft Dynamics AX.

Hoog kwaliteitsniveau

HGH is een ambitieuze organisatie met een heldere en vooruitstrevende toekomstvisie. Onze groei komt voort uit het hoge kwaliteitsniveau van onze dienstverlening. Om deze groei verder vorm te geven, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die zich kunnen vinden in onze filosofie en in staat zijn het hoge niveau op peil te houden.

Ownership

Dynamisch is ook onze werkomgeving, met een gezonde mix van senioren en junioren. Wij zoeken medewerkers die initiatiefrijk zijn en verantwoording durven nemen. Ben je proactief en kun je omgaan met het ownership van een (deel)project? Dan zit je bij ons op de juiste plek.

Prima arbeidsvoorwaarden

Om prettig en ongestoord te kunnen werken, hebben we alles eromheen goed geregeld:

  • Een uitdagende positie in een dynamische en groeiende organisatie.
  • Uitstekende beloning en goede arbeidsvoorwaarden.
  • Goede werkomgeving in een uitstekende werk sfeer.
  • Personal Development Plan en carri√®remogelijkheden.
  • Opleidingstraject in Microsoft Dynamics AX.
  • Kansen voor eigen initiatief.