Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX

Automatiseer uw bedrijfsprocessen met het bewezen ERP-platform

Dynamics heeft zich bewezen als ERP-platform voor middelgrote en grote internationaal opererende organisaties. Het wordt gebruikt ter ondersteuning van veel voorkomende processen en afdelingen, zoals: Inkoop, Verkoop, Warehouse logistiek, Productie, Projecten, Service en de overige administraties.

Microsoft Dynamics AX, gebaseerd op het ERP automatiserings concept, ondersteunt deze afdelingen maximaal in hun werkzaamheden. Daarnaast borgt ERP door de opzet op basis van eenmalig én enkelvoudige vastlegging van data, de juistheid, tijdigheid en volledigheid van uw bedrijfsinformatie. Een geruststellende gedachte vanuit uw corporate governance verantwoordelijkheid.

Eenmalige vastlegging in de gehele keten en integrale-, real-time management rapportage leiden tot meer efficiëntie en betere bestuurbaarheid. Medewerkers profiteren van automatische notificaties en vergaande workflow ondersteuning. Op ieder moment hebben zij inzicht in de uit te voeren werkzaamheden en taken.

Microsoft Dynamics AX2012

Microsoft Dynamics AX2012 is de uitgebreide ERP-oplossing van Microsoft voor middelgrote- en grote bedrijven. Door de vertrouwde en herkenbare interface van Microsoft is de acceptatie en het gebruiksgemak groot. Dynamics AX2012 is de on-premise variant van de ERP-bedrijfsoplossingen van Microsoft. De moderne technologie maakt Microsoft Dynamics AX eenvoudig aanpasbaar, schaalbaar en wereldwijd inzetbaar. Met de keuze voor Dynamics AX kiest u voor de vertrouwde gebruiksvriendelijkheid van Microsoft toepassingen en een naadloze integratie naar voor u en uw medewerkers bekende overige productiviteitsproducten als Word, Excel, Office365, Outlook en Dynamics CRM.

Microsoft Dynamics AX is een veilige keuze. Door de continue doorontwikkeling bent u verzekerd van ondersteunging van de laatste innovaties en biedt het u een platform met een toekomst!

Al benieuwd wat de Cloud versie van Dynamics AX u gaat brengen? Informeer dan ook naar de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 voor uw organisatie.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Microsoft Dynamics AX en wat Microsoft Dynamics AX voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.