Lasernet Document Output Management voor Microsoft Dynamics AX

Lasernet Document Output Management voor Microsoft Dynamics AX

Twee componenten – één krachtige output management oplossing

Lasernet Document Output Management voor Microsoft Dynamics AX bestaat uit twee componenten – de Lasernet Server en de Lasernet AX Plug-in. Zij vormen samen voor elk bedrijf of organisatie een effectieve toepassing waarbij gegevens, tabellen, rapporten en documenten uit Microsoft Dynamics AX kunnen worden vormgegeven.

Lasernet is toonaangevend in het genereren van rapporten voor Microsoft Dynamics AX

Lasernet zorgt ervoor dat bedrijven en organisaties veel effectiever kunnen werken met processen zonder teveel werk te moeten verrichten of gebruik moeten maken van Reporting Services (SSRS rapporten) en Visual Studio.


De Lasernet Server vormt de basis van Lasernet en verleent toegang tot veel functies waarmee de instelling, het ontwerp en de distributie van zakelijke documenten in verschillende digitale formaten en op papier kunnen worden aangepast.

Alle functies zijn vormgegeven op basis van WYSIWYG. Lasernet draait onder Windows. De Lasernet AX Plug-in zorgt voor een effectieve en naadloze integratie met Microsoft Dynamics AX, zodat de gebruiker de volgende mogelijkheden tot zijn beschikking heeft:

  • Het opstellen van distributieregels;
  • Het archiveren van documenten;
  • Het opnieuw zenden vanuit het archief;
  • Het extra toevoegen van data zonder dat het SSRS-rapport wordt veranderd en/of Visual Studio wordt gebruikt;
  • Het creëren van rapporten zonder SSRS en Visual Studio.

 

Lasernet Document Output Management is al bij meer dan 2600 klanten wereldwijd geïmplementeerd. Lasernet is Certified for Microsoft Dynamics en is onderdeel van het Microsoft Technology Adaption Program (TAP) voor Microsoft Dynamics AX.

Lasernet Document Output Management wordt geleverd door onze partner Formpipe Software Benelux B.V. en helpt organisaties bij het verzamelen, beheren en verspreiden van informatie en plaatsen deze in de juiste context. Lagere kosten, minder risico’s en het stroomlijnen van informatie zijn allemaal voordelen die voortkomen uit het gebruik van softwareproducten van Formpipe.