Dagelijkse equipment bedrijfsprocessen op mobiele apparaten

HGH Mobility

DynaRent`s mobiele integraties maakt het mogelijk voor equipmentbedrijven om de dagelijkse bedrijfsprocessen beschikbaar te maken op mobiele apparaten zoals transport, order verzamelen, voorraadtellingen, materiaalverbruik, verkoop en service en onderhoudstaken.


Technologische innovaties zoals Big Data en The Internet of Things (IoT) worden getransformeerd zodat apparatuur gedreven bedrijven activiteiten, inzichten en verwachtingen van de klant kunnen beheren met de aankomende mobile field service.
Mobility wordt steeds meer een ‘musthave’ voor bedrijven die de nieuwste innovaties willen benutten voor verhuur, services en transport. De DynaRent Mobility oplossing kan u dat concurrentievoordeel geven.

DynaRent Mobile stelt bedrijven in staat om hun activiteiten beschikbaar te stellen op mobile devices zoals: transport uitvoering, order picking, inventaris tellen, materiële consumptie, verkoop & service en onderhoud.

De basis van de oplossing is ontwikkeld als add-on binnen onze oplossingen, dit betekent dat het volledig is geïntegreerd en het mogelijk maakt om een real-time informatiestroom te realiseren van en naar uw mobiele apparaat. Door het gebruiken van deze oplossing garanderen wij u een gemakkelijke implementatie en vervolgens ook gemakkelijk onderhoud.

Andere standaard mobiele oplossingen van HGH zijn:

  • TomTom integratie voor standaard Microsoft Dynamics AX – inclusief transportplanning.
  • Route optimalisatie – geïntegreerd met het transportplanbord.
  • TomTom integratie voor DynaRent

Informatie of demo van één van onze oplossingen aanvragen? Neem direct contact met ons op:

Telefoon: 020 6403413
E-mail: info@hgh.nl