Initiële en Update installatie en configuratie

Installatie en Configuratie

Initiële Installatie en Configuratie
Tijdens de initiële installatie en configuratie, activiteiten die meestal binnen de contouren van een project worden uitgevoerd, installeert en configureert een consultant van HGH Customer Services in overleg met u de omgevingen.
Indien u buiten de contouren van een AX implementatie een nieuwe installatie en configuratie wilt laten plaatsvinden, ondersteunen wij u hierbij graag.

Updaten Installatie en Configuratie
Na de initiële installatie en configuratie installeren we ieder kwartaal tegen een vast bedrag een update, een role up en/of fixes.
We installeren de laatste software van AX en DynaRent binnen de gebruikte versie en compileren de applicatie (tot deze dienst behoort niet het installeren van nieuwe AX versies).

Monitoren hotfixes.
Coördinatie en in overleg uitvoeren van installatie en testen van hotfixes en rollups voor AX (feitelijk benodigde developer tijd is niet inbegrepen).
Bijwerken installatiedocumentatie na installatie hotfixes.