Voorkom vertragingen in het totale systeem

Performance Quick Scan

De performance van computersystemen en softwareapplicaties is afhankelijk van een zeer groot aantal variabelen. Van voedingen en batterijen tot bekabeling, van switches tot geheugen en van configuratie tot programmatuur, alles is hierop van invloed.

Indien performance in uw onderneming een issue is, bieden wij u de mogelijkheid tot het laten uitvoeren van een Performance Quick Scan. Tijdens deze quick scan brengen we in kaart op welke punten het totale systeem de grootste vertraging genereert.

Op terminal servers, de LIVE AOS server, de SQL server en de eventuele Atlas XL en HGH Output Management servers, wordt gekeken naar processorprestaties, geheugen, I/O harde schijf en latency.