Preventief onderhoud voor Dynamics AX en DynaRent

Preventief onderhoud

HGH biedt u preventief onderhoud, ‘Bug en data recovery Insurance’  voor standaard AX en standaard DynaRent.

De standaard voorwaarden van Microsoft en HiGH Software voorzien in het beschikbaar stellen van bug fixes voor klanten met een enhancement plan.

De installatie van deze fixes en eventueel dataherstel wordt door deze partijen standaard uitgesloten. HGH heeft voor standaard Microsoft Dynamics AX en standaard DynaRent tegen een vaste bijdrage per maand per user, voor door u geconstateerde bugs op uw primaire proces, de beschikbare fixes te installeren en hiervoor eventueel benodigd data herstel uit te voeren.

• Klein technisch onderhoud op database of applicatie en/of wijzigingen in servers of applicatie.
  • Data recovery / data opschoning; foutieve transacties (door gebruikers) verwijderen uit het systeem. Data opschonen.

We zoeken actief naar eventueel foutieve data in de database.

Voorwaarde voor de ‘Bug en data recovery Insurance’ is dat u ook de volgende diensten afneemt:
Initiële installatie en configuratie.
Updaten installatie en configuratie.
HGH maandelijkse (Extended) Health Check.
HGH Remote support Contract.