HGH Customer Service, uw one-stop shop voor al uw support vragen

Customer Service is
an Attitude
not a Department

Customer Service

De beste Service… Persoonlijk en Professioneel!

HGH Customer Service is het centrale loket, de One-Stop-Shop voor al uw vragen inzake uw bedrijfsautomatisering. Op basis van een op uw organisatie afgestemde SLA leveren onze Professionals support op maat. Bemenst door (virtuele) klantteams ondersteunt HGH Customer Service u bij het in de lucht houden en verbeteren van uw op Microsoft Dynamics gebaseerde bedrijfsinformatiesysteem én daarmee het realiseren van uw organisatiedoelen en ambities.

Ons moto:

Customer Service is an attitude, not a department…!

HGH Managed Services

Het HGH Customer Service Managed Services loket is dé ingang voor al uw vragen. Een gedreven team, goed opgeleide en getrainde helpdesk medewerkers staan voor u klaar om uw vragen en issues over te nemen. Met kennis het uw Microsoft Dynamics oplossing en bijbehorende productiviteitsoplossingen zijn we in staat u adequaat te ondersteunen en blijft geen vraag onbeantwoord!

Zowel telefonisch, email als webchat zijn we gedurende kantoortijden bereikbaar. Op basis van klant specifieke SLA’s biedt HGH Customer Service ook ondersteuning buiten kantoortijden.

Naast support op incidenten voorzien wij in trainingen, realisatie van kleine tot grotere projectmatige klantspecifieke aanpassingen en implementaties. Tevens biedt HGH Customer Service een keur aan aanvullende support diensten ter ondersteuning van uw interne beheer organisatie; van Health Checks tot volledig OTAP beheer en outsourcing van uw omgevingen naar de Cloud.

Onze Support diensten zijn van toepassing op de oplossingen die HGH standaard levert, zoals: Full Microsoft Dynamics 365 suite, Microsoft Dynamics AX,  DynaRent, DynaLease maar ook Lasernet, Targit en andere productiviteits tools.

Naar een next level met ons Managed Services team

Meer weten? Neem contact op met onze afdeling HGH Customer Service

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie