HGH Customer Support , uw one-stop shop voor al uw support vragen

HGH en Microsoft
de perfecte partnership

Microsoft Partner

HGH en Microsoft… gegarandeerd duurzame innovatie

Met diepgaande branche kennis van Rental, Automotive Lease en Groothandel vertaalt HGH uw organisatie vraagstukken naar strategische bedrijfsautomatisering. Deze organisatie brede oplossingen leveren wij op basis van het bewezen Microsoft Dynamics 365 ERP platform. Als Gold ERP en CRM gecertificeerde Microsoft partner bevestigen wij onze status vanuit zowel kwalitatief als kwantitatief perspectief. Zowel Microsoft als HGH zetten zich in om klanten over de hele wereld hun volledige potentieel te laten bereiken door gebruik te maken van innovatieve en bewezen technologische toepassingen. Met een op het Microsoft Dynamics gecertificeerde branche add-on en implementaties wereldwijd is de HGH Groep uitgegroeid tot de strategische partner van Microsoft voor de Rental en Automotive Leasing branche.

De langdurige relatie tussen HGH en Microsoft maakt deel uit van de bedrijfsstrategie en die aanzienlijke ervaring, onderzoek en ontwikkeling en voortdurende investeringen met zich meebrengt. Dit heeft geleid tot een aantal strategische doorontwikkelingen van gecertificeerde standaard Dynamics 365 branche oplossingen: DynaRent en DynaLease. Branche add-ons ontworpen en ontwikkeld met en voor de Verhuur en Lease branche en op basis van de nieuwste technologie van Microsoft.

What’s in it for you

De strategische relatie met Microsoft biedt u zowel continuïteit, onafhankelijkheid als gegarandeerde innovatie. Microsoft biedt het wereldwijd geïmplementeerde en bewezen Dynamics 365 platform. Gebaseerd op bewezen besturings- en databasetechnologie en standaard geïntegreerd met voor u bekende oplossingen als Microsoft Office en CRM is continuïteit geborgd en bent u ook niet enkel en alleen afhankelijk van kennis en capaciteit van HGH. HGH zich enkel te richten op het realiseren en toevoegen van voor u relevante branche specifieke functionaliteit!

Daarbij krijgen onze klanten via onze officiële partnership status waardevolle inzichten in de productstrategie van Microsoft. De software engineers en ontwikkelaars van HGH hebben toegang tot de nieuwste trainingen, hulpmiddelen en alle nieuwe technologieën van Microsoft en zetten deze om in bruikbare en toepasbare innovatie voor onze klanten.

  1. Het vermogen om de nieuwste technologie van Microsoft te integreren in de softwareoplossingen van HGH
  2. De verbintenis tussen de twee bedrijven geeft blijk van een wil om zij aan zij de Rental en Lease markt op te gaan om de behoeften van onze klanten te kunnen beantwoorden.

Meer dan een partnership

Een partnership is meer dan het hebben van op Microsoft technologie gebaseerde branch oplossingen. Onze relatie met Microsoft gaat terug naar de begintijd van de ERP oplossingen onderdeel werden van de Microsoft stack en zijn meermaals bekrachtigt met officiële certificaten en kwalificaties voor de HGH Groep voor:

2001 – ERP Silver certified VAR-status
2002 – ERP Gold certified VAR-status
2002 – Certified ISV
2006 – Member of the Presidents Club
2014 – DynaRent CfMD certified
2015 – Member of the Presidents Club
2016 – DynaRent Certified for Dynamics 365
2016 – Official Cloud Solution Partner Tier 1

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie