DynaRent gebaseerd op leadership platform volgens Nucleus Research - HGH - Business consultancy

DynaRent gebaseerd op leadership platform volgens Nucleus Research

11 december 2016

DynaRent powered by Dynamics 365 op het leadership platform

Nucleus Research positioneert Microsoft Dynamics 365 voor het eerst als marktleider voor zowel CRM EN ERP. Met Dynamics 365 is DynaRent daarmee goed gepositioneerd.

Gekend als software oplossing met de breedst mogelijke ondersteuning voor voorkomende processen binnen de verhuur en lease-branche is het een bevestiging voor HGH dat Dynamics 365 het juiste platform is gebleken om onze branche oplossing DynaRent op te realiseren. Het biedt onze klanten het vertrouwen en de zekerheid dat ze een keuze maken voor een toekomst bestendig platform gebaseerd op een van de meest innovatieve ICT architecturen. Daarnaast zijn ze ervan verzekerd dat de integratie met hun bestaande kantoor automatisering naadloos werkt.

Performing, Transforming and Learning

Performing

Het markt aandeel van Dynamics 365 is de afgelopen 6 maanden in Nederland met 130% gegroeid. Adoptie van Cloud oplossingen gaat in een razend tempo en hebben een positief effect gehad op Microsofts’ ambitie om de nummer 1 leverancier voor Cloud Bedrijfsapplicaties te worden.

 

Transforming

Dynamics 365 heeft er toe geleid dat Microsoft voor CRM EN ERP als leider wordt gepositioneerd door Nucleus Research. Nadat Microsoft al enige tijd hoog in het Magic Quandrant stond voor CRM is het voor het eerste dat ze nu ook voor Cloud ERP als leader wordt gepositioneerd.

Zie de quadranten hieronder

December 2016

September 2016

Learning

De inzet op digitale transformatie als kompas voor de realisatie van Microsoft heeft geleerd dat het niet volstaat om alleen maar klaar te zijn voor de toekomst maar dat we klaar moeten blijven zijn voor verandering.