HGH en HiGH Software gaan samen - HGH - Business consultancy
merge

HGH en HiGH Software gaan samen

14 maart 2018

Op 9 januari 2018 zijn HGH Business Consultancy B.V. en HiGH Software B.V. – inclusief de oplossingen DynaRent en DynaLease – overgenomen door To-Increase. Per 1 april zullen wij verdergaan onder de naam HiGH Software. Met deze strategische overname versterken we onze marktleidende positie in het Microsoft Dynamics-kanaal op het gebied van rental-, lease- en serviceoplossingen. Onder de paraplu van To-Increase is HiGH Software nog beter in staat klanten bij te staan in hun digitale transformatie.

Onze klanten innoveren voortdurend en proberen zich in hun markt te onderscheiden door bijvoorbeeld machines en apparaten als service aan te bieden via verhuur of lease. Dankzij de samenvoeging van HGH en HiGH Software onder de paraplu van To-Increase kunnen wij onze klanten efficiënter en daadkrachtiger ondersteunen in hun innovatie en groei.

Ook in Nederland starten wij een partnerkanaal voor DynaRent en DynaLease

Zowel DynaRent als DynaLease worden internationaal door onze partners verkocht en geïmplementeerd. Per 1 april zullen wij met een aantal strategisch geselecteerde partners het partnerkanaal ook in Nederland openen zoals we dat internationaal al jaren doen.

Bert de Wild, medeoprichter van HGH Business Consultancy B.V.: “Samen met To-Increase kunnen we onze klanten helpen hun digitale transformatie te realiseren met Microsoft Dynamics 365. Door samen te werken met To-Increase, kunnen HGH en haar medewerkers hun ambitie waarmaken om zowel het internationale bereik als het marktaandeel te vergroten.”

Over HiGH Software

HiGH Software ontwikkelt en levert end-to-end-oplossingen voor verhuur, lease, transport en services aan equipmentgedreven bedrijven op basis van het Microsoft Dynamics-platform. Sinds de oprichting in 2001 is HiGH Software gegroeid naar een bedrijf met 55 medewerkers die dagelijks vanuit Amstelveen meer dan 120 klanten bedienen.

“Met de overname door To-Increase hebben we een partij gevonden die past bij het innovatieve karakter van HiGH Software,” zegt Arthur de Leeuw, Managing Director of HiGH Software. “Onze specifieke kennis, gecombineerd met de ervaring van To-Increase, zorgt ervoor dat we klanten nog effectiever kunnen helpen met hun digitale transformatie.”

Mocht u vragen hebben neem dat gerust contact met ons op:
info@highsoftware.com