HGH webinars on demand - een informatie sessie of webinar gemist

Bekijk onze opgenomen webinars

HGH webinars on demand

HGH heeft veel te delen. Mogelijk dat u een webinar over een specifiek onderwerp hebt gemist? Niet getreurd, check eerdere verzorgde webinars en product video’s van HGH, HiGH  Software en haar partners over IT trends and oplossingen. Daarin wordt uitgelegd welke voordelen u kunt halen uit de bedrijfsbrede oplossing voor uw materieel verhuur-, lease- of groothandelsbranche. Of neem kennis van de beschikbare productiviteitsoplossingen waarmee om haalt uit uw bestaande, op Microsoft Dynamics gebaseerde bedrijfsinformatie systeem.

Webinar – DynaRent Grafische Planning
Zie hoe DynaRent powered by Dynamics 365 for Operations materiaal gedreven organisatie ondersteund worden in het plannen en monitoren van beschikbaarheid, transport van mensen en middelen vanuit het grafische planbord.

klik hier voor deze opname

Webinar – Mobile Field Service
Materieel gedreven organisatie met Onderhouds- en Verhuur processen zijn sterk afhankelijk van hun service monteurs in het veld. Ervaar hoe DynaRent mobile service ondersteuning biedt aan geplande en ongeplande, ‘just in time’ werkorders.

Klik hier voor deze opname

Webinar – Mobile Field Service
Als uw processen worden gedreven door verhuur van- en onderhoudsactiviteiten op materieel en tools zijn mogelijk de laatste ontwikkelingen zeer interessant om te volgen.

De nieuwste trends gaan zeker niet alleen over Big Data maar met name ook over toepaste technieken als Internet of Things (IoT), Internet of Everything (IoE), Machine to Machine (M2M), Mobility en Cloud.

Klik hier voor deze opname

Webinar – DynaRent powered by Microsoft Dynamics 365 for Operations
In dit webinar behandelen we de voordelen en mogelijkheden van de flexibele inrichtingskeuze binnen DynaRent en Microsoft’s Dynamics 365, relevant voor materieel gedreven organisaties.

Klik hier voor deze opname

Product video – TomTom Webfleet voor DynaRent
Out-of-the-box TomTom integratie tussen DynaRent’s grafisch transport planbord ondersteunt real time communicatie tussen  planner en chauffeur.

klik hier voor deze opname

Product video – Service Management in DynaRent
Service en onderhoud vormen een onlosmakelijk proces voor elke verhuur organisatie.  Service en Onderhoud is sterk bepalend in de uiteindelijke bepaling van de ROI van uw verhuur materieel en uw besluitvorming in een al maar dynamisch wordende wereld van verhuur.

Klik hier voor deze opname.

Product video – Dynamic Field Management
Dynamic Field Management biedt u de mogelijkheid klant-specifieke velden toe te voegen aan elk tabel of invoerscherm in de applicatie. Daardoor deze velden niet direct ingrijpen in uw de transactionele processen kan zelfs een key users met Dynamic Field Management velden toevoegen zonder dat er een ontwikkelaar aan te pas hoeft te komen.

Klik hier voor deze opname.