HWS en EuroSupply succesvol live met DynaRent in 6 maanden - HGH - Business consultancy

HWS en EuroSupply succesvol live met DynaRent in 6 maanden

09 januari 2017

In een gezamenlijke aanpak, ondersteund door de industrie experts van HGH en HiGH Software is DynaRent binnen 6 maanden succesvol- en organisatie breed live gebracht binnen HWS en Eurosupply. Een succesvolle ‘go-live’ binnen dit tijdraam was een belangrijke voorwaarde om toenemende orders efficiënt en effectief te kunnen verwerken en administreren.

Met een vloot van ruim 900 hoogwerkers is HWS vanaf 1978 actief op de Nederlandse verhuurmarkt. Eurosupply daarentegen is sinds 1990 actief op de Nederlands/ Belgische markt en uitgegroeid distributeur en sub-dealer van een aantal bekende hoogwerker merken. Na de overname van HWS en Eurosupply door Dick Schalekamp, Coert Nodelijk and Allard Maij bleek al snel dat -om de ambities waar te kunnen maken- de ondersteuning door een volledig geïntegreerde, multi company en industrie-specifieke ERP oplossing voorwaardelijk was.

“Na een intensieve pakketselectie bleek dat onze wensen, eisen en ambities het best werden ingevuld door het op Microsoft Dynamics gebaseerde DynaRent,” aldus Allard Maij.

“We zochten een standaard verhuuroplossing die voldoende flexibiliteit bood om onze wensen en eisen in kwijt te kunnen. Daarbij verwachtten we een hands-on implementatiemethodiek en partner die ons bij de hand zou nemen om te komen tot een snelle implementatie en livegang per 2017,” onderstreept Coert Nodeldijk.

Op basis van jarenlange ervaring en doorontwikkeling heeft HGH een template implementatie methodiek ontwikkeling om DynaRent op basis van templates in recordtijd te kunnen implementeren.

Dick Schalekamp vult aan: “Deze methodiek en templates boden het vertrouwen dat we onze deadlines konden halen. De consultants van HGH en HiGH Software spreken onze taal en hebben ons met een pragmatische en professionele aanpak geholpen de transformatie naar de nieuwe oplossing te kunnen maken.”

“We zijn er trots op dat HWS en Eurosupply DynaRent hebben verkozen om hun strategische doelen mee te realiseren. In een gezamenlijke effort en met begrip voor de organisatorische uitdaging van het implementeren van een ERP oplossing, zijn we op basis van partnership in staat gebleken de strakke planning te realiseren. Ervaring uit dit project hebben we we meegenomen om onze implementatie methodiek en templates verder te verfijnen en complementeren”, aldus Bert de Wild, CEO HGH Business Consultancy.

 Over DynaRent en HGH

Met DynaRent op Microsoft Dynamics 365 van global ISV HiGH Software biedt HGH zowel een bewezen als innovatieve ERP-oplossing en implementatie methodiek voor organisatie brede ondersteuning van equipment gedreven verhuur organisaties. Sinds 2006 wordt DynaRent gezien als Microsoft’s meest innovatieve en complete software oplossing voor Equipment gedreven organisaties. Eenvoud en standaard processen zijn modulair te implementeren terwijl DynaRent gebruik maakt van de bewezen ERP-architectuur en functionaliteit van Microsoft Dynamics 365. DynaRent biedt daarmee ondersteuning aan de meest voorkomende processen binnen equipment verhuur gedreven organisaties: equipment verhuur, transport, logistieke processen, de volledige financiële administratie als ook service en onderhoud maken onderdeel uit van de DynaRent suite.

Sinds 1991 levert HGH ERP oplossingen voor specifieke branches. Als Microsoft Gold Partner implementeert HGH het door Microsoft gecertificeerde DynaRent in de Nederlandse en Belgische markt.