Audio & Video verhuursoftware voor Microsoft Dynamics 365 Operations (Microsoft Dynamics AX)
Audio & Video Rental Software

Grafisch overzicht op mensen en middelen

Audio en Video

Bouw uw set met flexibele, accurate planning, transport en uitvoering

Audio & Video Verhuur Software

Of uw organisatie nu podia bouwt voor grote stadions of concertzalen, bedrijven die werken met de combinatie audio & video apparatuur en mensen hebben behoefte aan precisie, consistentie en flexibiliteit binnen hun Projectmatige verhuur automatisering. Just-in-time levering, opbouw en afbouw vergt het een geoliede logistiek van uw organisatie. Grote hoeveelheden bulk en serienummer gestuurde apparatuur en (ingehuurd) personeel dienen  workflow gestuurd te worden gepland en (uit)geleverd. Daarbij is het niet ondenkbaar dat apparatuur geleverd moet worden vanuit meerdere intercompany depots of rechtstreeks vanuit een andere klantlocatie. Er is geen ruimte voor vertragingen en fouten. Als er iets fout gaat, kan uw organisatie niet voldoen aan strakke tijdschema’s en aan de verwachtingen of vereisten van de klant. The show must go on!

Om aan deze integrale informatiebehoefte te kunnen voldoen vraagt dit een geavanceerde ERP oplossing, die alle actuele logistieke als financiële informatie rondom mensen en middelen bijhoudt. DynaRent biedt u alle noodzakelijke (real-time) informatie over de beschikbaarheid van uw apparatuur; over alle magazijnen, depots binnen uw organisatie of op klantlocaties. Van verhuur offerte tot uitvoering, u kunt rekenen op juiste informatie over apparatuur, transport en de beschikbaarheid van juiste resources. Grafische tools vereenvoudigen de planning. Geavanceerde logistieke functionaliteit zorgt voor efficiëntere magazijn- en transportprocessen, waaronder 7×24 communicatie tussen planning en chauffeurs. Resultaat? Efficiënte, flexibele dienstverlening waarmee u aan uw klantenverwachting kunt voldoen en winstmarges worden bewaakt.

Brede ondersteuning, snelle implementatie

Gecertificeerd door Microsoft voldoet DynaRent aan de vergaande Microsoft ontwikkelstandaarden en normen voor standaardisatie. U bent verzekerd van het meest innovatieve en toekomstbestendige ERP platform: Microsoft Dynamics 365 (Dynamics AX) en de daarin standaard beschikbare functionaliteit voor uw financiële en logistieke processen. Op basis van Microsoft Dynamics biedt DynaRent u gegarandeerde innovaties en uiteraard naadloze integratie met de voor u vertrouwde Microsoft Office toepassingen.

DynaRent is ontwikkeld met en voor de Verhuurmarkt. Aansluiting op uw processen en een snelle uitrol is gegarandeerd. Doordat de meest voorkomende processen van uw organisatie binnen DynaRent worden ondersteund, elimineert dat de noodzaak om meerdere oplossingen met overlappende functionaliteit te implementeren en bespaart u zich veel tijd en geld. Door het modulaire ontwerp kunt u DynaRent gefaseerd implementeren. U bepaalt welke module(s) u nu nodig heeft en schakelt moeiteloos nieuwe modules en of functionaliteit bij wanneer u en uw organisatie daar klaar voor zijn.

Asset Management Software

Een volledige geïntegreerde ERP Verhuur management oplossing die bedrijfsbrede ondersteuning biedt aan Verhuur organisatie met het imago van een 9+ organisatie! Een Verhuur management oplossing waarmee u zich onderscheidt in de markt.

Uitdaging

Rijke functionaliteit en de laatste innovaties voor uw huidige en toekomstige uitdagingen

Verbeter uw Just-In-Time levering en service met geavanceerde grafische planning over mensen en middelen

Proactieve rapportage en inzichten voor een optimale (resource) planning

Volledig ondersteuning voor uw logistieke processen

Faciliteer transport management planning voor de juiste levering en route optimalisatie

Wendbare software voor snel wisselende klantvragen

Snelle order entry met wendbare software

Snelle proactieve informatie voorziening bij vertraagde leveringen

Vergaande integratie naar inkoop voor tijdige vervanging en aanschaf van het juiste materieel

Ondersteun uw medewerkers in het veld met geavanceerde Mobile Field Service ondersteuning

Funtionaliteit

De functionele gebieden voor de audio & video branche:

Serienummer gestuurde verhuur

Beheer de end-to-end logistiek voor klein en groot materieel; van aankoop, onderhoud, verhuur tot remarketing of ‘scrapping’. Organiseer direct het transport om uw materieel tegen de laagste kosten op het juiste moment op de juiste plaats geleverd te krijgen. Grafische overzichten bieden snel, real-time inzicht in de beschikbaarheid van uw apparatuur per magazijn of depot

Close

Bulk Verhuur

Succesvol beheren van de logistieke en financiële stromen van uw Bulk materieel. DynaRent optimaliseert uw bulk verhuur door u snel en real-time inzicht te verschaffen in de beschikbaarheid per magazijn, zowel financieel als logistiek.

Close

Transport Planning

Met het grafische transportplanbord houdt u real-time grip op de planning van al uw eigen en of transport taken voor derden. Met een totaal beeld over de planning kunt u direct inspelen op interventies en direct wijzigingen doorvoeren. De functionaliteit omvat onder meer automatische vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Transport Verhuur Materieel

Een grafische transportplanbord maakt real-time planning en wijzigingen voor transport opdrachten voor eigen en of materieel van derden mogelijk. De functionaliteit omvat onder andere geautomatiseerde vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Resource Planning

Resource planning voor het beheer van de planning van taken voor mensen en middelen met behulp van een grafische service planbord. Op basis van drag-and-drop en vol automatische systeem updates realiseert u planningsoptimalisatie en fouteliminatie.

Close

Mobile Field Services

DynaRent Mobile maakt gebruik van het PowerApps mobilitity platform van Dynamics 365. Op basis van configureerbare stappen creëert u eenvoudig workflow gestuurde Apps waarmee u uw werkorders, documentatie en overige informatie en instructies vanuit uw back-office beschikbaar stelt aan uw medewerkers in het veld en op locatie.

Close

Vlootbeheer

Met geavanceerd vlootbeheer bent u in staat om uw vloot over meerdere organisatieonderdelen te beheren. U verhoogt de bezettingsgraad, vermindert uw stilstand en verbetert uw winstgevendheid. DynaRent biedt een compleet integraal overzicht van uw materieel, van het hoogste niveau tot de kleinste details, over al uw locaties en depots.

Close

Werkorder Management

Genereer snel klant specifieke werkorders voor service, garantie, reparatie of levering. Elimineer paper trails en fouten met workflows, relateer formulieren met klant records en centrale als ook decentrale gegevens invoer zodat uw informatiestand van begin tot eind juist en volledig is.

Close

Intercompany Verhuur

Deelt u materieel en apparatuur over deelneming binnen uw organisatie, dan regelt DynaRent automatisch al uw intercompany verhuur en sub-rental transacties. Met de automatische uitwisseling van materieel tussen bedrijfsonderdelen en toekenning van kosten en opbrengsten wordt volledig voorzien in de logistieke- en financiële afhandeling en verrekeningen.

Close

Business Intelligence

Stel iedereen binnen uw organisatie in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van relevante, actuele en eenduidige informatie.

Close

Preventief Onderhoud

Automatische werkorderplanning voor tijdig preventief onderhoud voor al uw op werkuren- of verbruik gebaseerde materieel onderhoud.

Close

Correctief Onderhoud

Onverwachte onderhoudsaanvragen? Geen probleem! Voor apparatuur wat beschadigd is en gerepareerd moet worden kunt u eenvoudig ad-hoc werkorders aanmaken. Alle kosten, verbruik en ingezette tijd worden geregistreerd op het object en tellen mee voor de uiteindelijke ROI en kostprijsbepaling.

Close

Project administratie

Ondersteuning van complexe projecten op basis van vaste prijs, mijlpaal en of tijd en materiaal is een gegeven! Toewijzing en verhuur van materieel inclusief de correcte doorbelasting en facturatie voegen wij er aan toe. DynaRent zorgt ervoor dat je werkt met accurate, real-time informatie van offerte tot planning en facturatie.

Close

Voordelen

DynaRent powered by Dynamics 365

  • 1. Pas u snel aan aan snel veranderende klant behoeftes
  • 2. Grafisch overzicht, 360° zicht op uw totale bedrijfsvoering
  • 3. Continue optimalisatie van uw onderhoudsafdeling
  • 4. Toegang tot uw informatie, overal en altijd
  • 5. Volledige en tijdige verwerking gegarandeerd door grafische in- en overzicht
  • 6. Voorzie uw medewerkers van excellente, rolgebaseerde data en middelen
  • 7. Optimale gebruikservaring door naadloze integratie van DynaRent met Microsoft Dynamics AX
  • 8. Relevante informatie voor proactive besluitvorming
  • 9. Integreer Internet of Things en transformeer uw efficientie en hogere bezettingsgraden
“DynaRent has added value to our business, enabling us to elevate our industry as well as our customer’s business.”
Jean Du Randt – GM – Eazi Access Rental
Download whitepaper
Rental-Management-FS-General.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie