Auto verhuur software for Microsoft Dynamics 365 Operations (Microsoft Dynamics AX)

Efficiente
B2B B2C
Autoverhuur

Auto & Vrachtwagen verhuur

Meer klanten door nieuwe huur-, betalings- en service-opties

Auto Verhuur Software

Auto- en vrachtwagen verhuur bedrijven kunnen profiteren van de juiste software ondersteuning om de best passende diensten aan te kunnen bieden aan klanten met complexere zakelijke afspraken als ook inloop-/ balie klanten. Middels geavanceerde up- en cross sell voorstellen bent u in staat om extra diensten en producten aan te bieden en uzelf te onderscheiden van de rest. Adequate ondersteuning van het retourname- en inspectieproces completeren uw diensterlening. Met een gedegen service management ondersteuning bent u er van verzekerd dat u aan het volledige scala van eisen voldoet en uw vloot maximaal bezet houdt.

DynaRent combineert kennis van de industrie en innovatie en biedt verhuurbedrijven een volledig geïntegreerde ERP oplossing die kan omgaan met diverse klanten en verhuur eisen, waaronder de mogelijkheid om auto’s en vrachtwagens verhuur over internationale depots te coördineren, het monitoren van de beschikbaarheid in real-time en werken met point-of-sale en periodieke facturatie. Pre-en post-delivery inspecties kunnen worden uitgevoerd met behulp van mobiele apparatuur, met alle informatie stromen van en naar DynaRent in Dynamics 365 for Operations (Microsoft Dynamics AX).

Brede ondersteuning, snelle implementatie

Gecertificeerd door Microsoft voldoet DynaRent aan de vergaande Microsoft ontwikkelstandaarden en normen voor standaardisatie. U bent verzekerd van het meest innovatieve en toekomstbestendige ERP platform: Microsoft Dynamics 365 (Dynamics AX) en de daarin standaard beschikbare functionaliteit voor uw financiële en logistieke processen. Op basis van Microsoft Dynamics biedt DynaRent u gegarandeerde innovaties en uiteraard naadloze integratie met de voor u vertrouwde Microsoft Office toepassingen.

DynaRent is ontwikkeld met en voor de Verhuurmarkt. Aansluiting op uw processen en een snelle uitrol is gegarandeerd. Doordat de meest voorkomende processen van uw organisatie binnen DynaRent worden ondersteund, elimineert dat de noodzaak om meerdere oplossingen met overlappende functionaliteit te implementeren en bespaart u zich veel tijd en geld. Door het modulaire ontwerp kunt u DynaRent gefaseerd implementeren. U bepaalt welke module(s) u nu nodig heeft en schakelt moeiteloos nieuwe modules en of functionaliteit bij wanneer u en uw organisatie daar klaar voor zijn.

Car Rental Software

Een volledige geïntegreerde ERP Verhuur oplossing die bedrijfsbrede ondersteuning biedt aan Auto en Truck verhuur gedreven organisaties met het imago van een 9+ organisatie!

Een Verhuur oplossing waarmee u zich onderscheidt in de markt.

Uitdaging

Rijke functionaliteit en de laatste innovaties voor uw huidige en toekomstige uitdagingen

Manage uw afleverinspecties op locatie met workflow-gedreven mobiele toepassingen

Geef klanten volledig inzicht in voertuig verhuur informatie

Behoud zowel financieel als logistiek grip en overzicht op uw vloot

Snelle orderafhandeling en aflevering, inclusief directe betalingen op de depots

Reduceer stilstand en onderhoudskosten met event-driven Service Maintenance.

Directe monitoring van uw vloot, 7×24 op basis van volledige Internet of Things integratie

Optimaliseer cross-sell/upsell opportunities

Verhoog uw service graad en handelingssnelheid met het grafisch planbord

Funtionaliteit

Functionele ondersteuning voor de auto en truck verhuur branche zijn:

Serienummer gestuurde verhuur

Beheer de end-to-end logistiek voor klein en groot materieel; van aankoop, onderhoud, verhuur tot remarketing of ‘scrapping’. Organiseer direct het transport om uw materieel tegen de laagste kosten op het juiste moment op de juiste plaats geleverd te krijgen. Grafische overzichten bieden snel, real-time inzicht in de beschikbaarheid van uw apparatuur per magazijn of depot

Close

Tool rental (POS)

Volledige grip op uw B2B en B2C verhuur met intuïtieve ondersteuning die past bij uw tool rental en of balie verhuur dynamiek. Directe uitgifte en inname van materiaal en ter plekke administreren en verwerken van borgstelling als ook ondersteuning voor verrekening en afrekening via uw POS.

Close

Vlootbeheer

Met geavanceerd vlootbeheer bent u in staat om uw vloot over meerdere organisatieonderdelen te beheren. U verhoogt de bezettingsgraad, vermindert uw stilstand en verbetert uw winstgevendheid. DynaRent biedt een compleet integraal overzicht van uw materieel, van het hoogste niveau tot de kleinste details, over al uw locaties en depots.

Close

Aflever Inspecties

Met pre-levering inspecties en documentatie ondervangen we incomplete leveringen dan wel levering van beschadigd materieel en bent u er van verzekerd dat dat apparatuur voldoet aan de eisen voordat het wordt uitgeleverd aan klanten.

Close

Resource Planning

Resource planning voor het beheer van de planning van taken voor mensen en middelen met behulp van een grafische service planbord. Op basis van drag-and-drop en vol automatische systeem updates realiseert u planningsoptimalisatie en fouteliminatie.

Close

Mobile Field Services

DynaRent Mobile maakt gebruik van het PowerApps mobilitity platform van Dynamics 365. Op basis van configureerbare stappen creëert u eenvoudig workflow gestuurde Apps waarmee u uw werkorders, documentatie en overige informatie en instructies vanuit uw back-office beschikbaar stelt aan uw medewerkers in het veld en op locatie.

Close

Preventief Onderhoud

Automatische werkorderplanning voor tijdig preventief onderhoud voor al uw op werkuren- of verbruik gebaseerde materieel onderhoud.

Close

Werkorder Management

Genereer snel klant specifieke werkorders voor service, garantie, reparatie of levering. Elimineer paper trails en fouten met workflows, relateer formulieren met klant records en centrale als ook decentrale gegevens invoer zodat uw informatiestand van begin tot eind juist en volledig is.

Close

Transport Planning

Met het grafische transportplanbord houdt u real-time grip op de planning van al uw eigen en of transport taken voor derden. Met een totaal beeld over de planning kunt u direct inspelen op interventies en direct wijzigingen doorvoeren. De functionaliteit omvat onder meer automatische vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Business Intelligence

Stel iedereen binnen uw organisatie in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van relevante, actuele en eenduidige informatie.

Close

Materieel Verkoop

Een gestroomlijnd materieel verkoopproces ondersteunt u in de gehele (re)marketing van zowel nieuw als gebruikt materieel: van offerte tot pre-delivery inspecties, transport en verkooporder facturatie.

Close

Materieel Inkoop

Beheer uw gehele materieel en of vloot inkoopproces, van offerteaanvraag tot post-leveringsinspecties en inkooporder facturatie processen.

Close

Voordelen

DynaRent powered by Dynamics 365

  • 1. Pas u snel aan aan snel veranderende klant behoeftes
  • 2. Grafisch overzicht, 360° zicht op uw totale bedrijfsvoering
  • 3. Constante verbetering van uw onderhoudsafdeling
  • 4. Toegang tot uw informatie, overal en altijd
  • 5. Volledige en tijdige verwerking gegarandeerd door grafische in- en overzicht
  • 6. Voorzie uw medewerkers van excellente, rol gebaseerde data en middelen
  • 7. Bied uw gebruikers de beste gebruikers ervaring met HGH BI volledig geïntergeerd met uw Dynamics 365 en DynaRent
  • 8. Relevante informatie voor iedereen is essentieel voor proactieve besluitvorming
  • 9. Integreer Internet of Things en transformeer uw efficientie en bezettingsgraden

 

Download whitepaper
Rental-Management-FS-General.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie