Auto lease software powered by Microsoft Dynamics

Wendbare
B2B & B2C
Mobiliteit

Automotive Lease

Transformeren naar klantgerichte mobiliteitsdienstverlening

Auto lease Software

In de leasemarkt is de strijd om de klant losgebarsten. Snel nieuwe producten kunnen lanceren, customer centric dienstverlening bieden en succesvol inspelen op nieuwe mobiliteitsoplossingen zijn onontbeerlijk. Dat vraagt om minder complexiteit, kloppende calculaties, vlotte processen en klantgerichte toepassingen: eenvoudig configureerbaar en beheersbaar. Het is onze uitdaging leasemaatschappijen hierin te faciliteren en te ondersteunen.

Tegenwoordig draait alles om de klant die via IT de juiste informatie, afgestemd op persoonlijke behoeftes en voorkeuren op het juiste moment krijgt aangereikt. Waarbij u achter de knoppen zit en soepel uw business- en klantprocessen kan sturen op basis van overzichtelijke grafische dashboards.

Time-to-market
Nieuwe producten en mobiliteitsmixen dienen eenvoudig configureerbaar te zijn. Elk nieuw aanbod kan direct worden ingegeven en vermarkt. Een snelle time-to-market voor nieuwe producten is vereist, inclusief integraties naar ketenpartners zoals RDW, ROBnet, CJIB en overige dienstverleners op het gebied van onderhoud, pechhulp, tank- en parkeerdienstverlening. Wijziging worden direct verwerkt in het gehele systeem zodat alle medewerkers en afdelingen altijd werkt met de juiste, up-to-date informatie. Met DynaLease speelt u eenvoudig in op alle verandering en wordt u maximaal ondersteund in uw Digitale Transformatie

Brede ondersteuning, snelle implementatie

Gecertificeerd door Microsoft voldoet DynaLease aan de vergaande Microsoft ontwikkelstandaarden en normen voor standaardisatie. U bent verzekerd van het meest innovatieve en toekomstbestendige ERP platform: Microsoft Dynamics 365 (Dynamics AX) en de daarin standaard beschikbare functionaliteit voor uw financiële en logistieke processen. Op basis van Microsoft Dynamics biedt DynaRent u gegarandeerde innovaties en uiteraard naadloze integratie met de voor u vertrouwde Microsoft Office toepassingen.

DynaLease is ontwikkeld met en voor de Leasemarkt. Aansluiting op uw processen en een snelle uitrol is gegarandeerd. Doordat de meest voorkomende processen van uw organisatie binnen DynaLease worden ondersteund, elimineert dat de noodzaak om meerdere oplossingen met overlappende functionaliteit te implementeren en bespaart u zich veel tijd en geld. Door het modulaire ontwerp kunt u DynaLease gefaseerd implementeren. U bepaalt welke module(s) u nu nodig heeft en schakelt moeiteloos nieuwe modules en of functionaliteit bij wanneer u en uw organisatie daar klaar voor zijn.

Een volledige geïntegreerde ERP Lease oplossing die bedrijfsbrede ondersteuning biedt aan Auto Leasing gedreven organisaties met het imago van een 9+ organisatie!

Een Lease oplossing waarmee u zich onderscheidt in de markt.

Uitdaging

Rijke functionaliteit en de laatste innovaties voor uw huidige en toekomstige uitdagingen

Manage uw afleverinspecties op locatie met workflow-gedreven mobiele toepassingen

Geef klanten volledig inzicht in lease portefeuille voertuig

Behoud zowel financieel als logistiek grip en overzicht op uw vloot

Snelle orderafhandeling en aflevering

Reduceer stilstand en onderhoudskosten met event-based onderhoud

Smart mobility contracten voor maximaal duurzame mobiliteitbehoeftes

Optimaliseer cross-sell/upsell opportunities

Verhoog uw service graad en handelingssnelheid met IoT integratie

Funtionaliteit

Functionele ondersteuning voor de auto en truck verhuur branche zijn:

Vlootbeheer

Met geavanceerd vlootbeheer bent u in staat om uw vloot over meerdere organisatieonderdelen te beheren. U verhoogt de bezettingsgraad, vermindert uw stilstand en verbetert uw winstgevendheid. DynaRent biedt een compleet integraal overzicht van uw materieel, van het hoogste niveau tot de kleinste details, over al uw locaties en depots.

Close

Aflever Inspecties

Met pre-levering inspecties en documentatie ondervangen we incomplete leveringen dan wel levering van beschadigd materieel en bent u er van verzekerd dat dat apparatuur voldoet aan de eisen voordat het wordt uitgeleverd aan klanten.

Close

Resource Planning

Resource planning voor het beheer van de planning van taken voor mensen en middelen met behulp van een grafische service planbord. Op basis van drag-and-drop en vol automatische systeem updates realiseert u planningsoptimalisatie en fouteliminatie.

Close

Mobile Field Services

DynaRent Mobile maakt gebruik van het PowerApps mobilitity platform van Dynamics 365. Op basis van configureerbare stappen creëert u eenvoudig workflow gestuurde Apps waarmee u uw werkorders, documentatie en overige informatie en instructies vanuit uw back-office beschikbaar stelt aan uw medewerkers in het veld en op locatie.

Close

Preventief Onderhoud

Automatische werkorderplanning voor tijdig preventief onderhoud voor al uw op werkuren- of verbruik gebaseerde materieel onderhoud.

Close

Transport Planning

Met het grafische transportplanbord houdt u real-time grip op de planning van al uw eigen en of transport taken voor derden. Met een totaal beeld over de planning kunt u direct inspelen op interventies en direct wijzigingen doorvoeren. De functionaliteit omvat onder meer automatische vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Business Intelligence

Stel iedereen binnen uw organisatie in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van relevante, actuele en eenduidige informatie.

Close

Materieel Verkoop

Een gestroomlijnd materieel verkoopproces ondersteunt u in de gehele (re)marketing van zowel nieuw als gebruikt materieel: van offerte tot pre-delivery inspecties, transport en verkooporder facturatie.

Close

Materieel Inkoop

Beheer uw gehele materieel en of vloot inkoopproces, van offerteaanvraag tot post-leveringsinspecties en inkooporder facturatie processen.

Close

Voordelen

DynaRent powered by Dynamics 365

  • 1. Pas u snel aan aan snel veranderende klant behoeftes
  • 2. Grafisch overzicht, 360° zicht op uw totale bedrijfsvoering
  • 3. Constante verbetering van uw remarketing
  • 4. Toegang tot uw informatie, overal en altijd
  • 5. Volledige en tijdige verwerking gegarandeerd door grafische in- en overzicht
  • 6. Voorzie uw medewerkers van excellente, rol gebaseerde data en middelen
  • 7. Biedt uw gebruikers de beste gebruikers ervaring met HGH BI volledig geïntergeerd met uw Dynamics 365 en DynaLease
  • 8. Voorzie iedereen van relevante informatie, essentieel voor proactieve besluitvorming
  • 9. Integreer Internet of Things en transformeer uw efficientie en bezettingsgraden

 

Download whitepaper
Lease-Management-FS.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie