Volledige controle met uw balie verhuur, waaronder directe levering en POS betaling

B2C verhuur vereist snelheid en gemak

B2C Verhuur

Volledige controle over uw balieverhuur, directe levering en betaling

Gereedschap Verhuur Software

Wanneer Consumenten verhuur een primaire focus is of u overweegt uit te breiden met balieverhuur, dan is het essentieel dat uw software u instaat stelt om uw ambities waar te maken en te kunnen voldoen aan de variërende klantvraag van zowel uw B2C als uw B2B klanten. Van klein gereedschap tot bulk en of serienummer gestuurde industriële apparatuur, snelle uitgifte en inname, balieverhuur met POS integratie tot periodieke leveringen; wendbaarheid is een vereiste! DynaRent biedt ondersteuning aan de meest uiteenlopende verhuurbehoeften, facturatie afspraken en (aan)betalingsopties. Vanzelfsprekend ondersteunt DynaRent uw medewerkers in uw up- en cross sell activiteiten door het proactief voorstellen van onder andere verzekeringen en verbruiksmaterialen. Veel tijd is er te winnen met de geavanceerde ondersteuning voor het innameproces en schadeafhandeling als ook de finale afrekening en berekeningsmethodes voor verbruik.

Gecombineerd met de laatste innovaties zoals IoT en geavanceerde mobility stellen wij u in staat uw werk zorgeloos en efficiënt uit te voeren, ongeacht de klantvraag.

Brede ondersteuning, snelle implementatie

Gecertificeerd door Microsoft voldoet DynaRent aan de vergaande Microsoft ontwikkelstandaarden en normen voor standaardisatie. U bent verzekerd van het meest innovatieve en toekomstbestendige ERP platform: Microsoft Dynamics 365 (Dynamics AX) en de daarin standaard beschikbare functionaliteit voor uw financiële en logistieke processen. Op basis van Microsoft Dynamics biedt DynaRent u gegarandeerde innovaties en uiteraard naadloze integratie met de voor u vertrouwde Microsoft Office toepassingen.

DynaRent is ontwikkeld met en voor de Verhuurmarkt. Aansluiting op uw processen en een snelle uitrol is gegarandeerd. Doordat de meest voorkomende processen van uw organisatie binnen DynaRent worden ondersteund, elimineert dat de noodzaak om meerdere oplossingen met overlappende functionaliteit te implementeren en bespaart u zich veel tijd en geld. Door het modulaire ontwerp kunt u DynaRent gefaseerd implementeren. U bepaalt welke module(s) u nu nodig heeft en schakelt moeiteloos nieuwe modules en of functionaliteit bij wanneer u en uw organisatie daar klaar voor zijn.

Tool Rental Software

Een volledige geïntegreerde ERP management oplossing die bedrijfsbrede ondersteuning biedt aan Verhuur bedrijven met het imago van een 9+ organisatie!

Een Verhuur en Equipment management oplossing waarmee u zich onderscheidt in de markt.

Uitdaging

Rijke functionaliteit en de laatste innovaties voor uw huidige en toekomstige uitdagingen

Behoud volledig financieel en operationeel zicht op al uw materieel

Snelle afhandeling en betaling  van (balie) verhuur op uw depots en instore vestigingen

Snelle uitlever en inname inspectie met een workflow-gedreven mobile field service oplossing

Verkort onderhoudstijd en -kosten met optimale onderhoudsondersteuning

Verhoog uw cross- en up-sell kansen

Snel en volledig overzicht met grafische overzichten op uw materiaal per depot

Funtionaliteit

Brede functionele ondersteuning voor Consumenten en balie verhuur:

Tool rental (POS)

Volledige grip op uw B2B en B2C verhuur met intuïtieve ondersteuning die past bij uw tool rental en of balie verhuur dynamiek. Directe uitgifte en inname van materiaal en ter plekke administreren en verwerken van borgstelling als ook ondersteuning voor verrekening en afrekening via uw POS.

Close

Serienummer gestuurde verhuur

Beheer de end-to-end logistiek voor klein en groot materieel; van aankoop, onderhoud, verhuur tot remarketing of ‘scrapping’. Organiseer direct het transport om uw materieel tegen de laagste kosten op het juiste moment op de juiste plaats geleverd te krijgen. Grafische overzichten bieden snel, real-time inzicht in de beschikbaarheid van uw apparatuur per magazijn of depot

Close

Bulk Verhuur

Succesvol beheren van de logistieke en financiële stromen van uw Bulk materieel. DynaRent optimaliseert uw bulk verhuur door u snel en real-time inzicht te verschaffen in de beschikbaarheid per magazijn, zowel financieel als logistiek.

Close

Verhuur Kits

Stel uw eigen Kits samen voor scenario’s waarbij één artikel wordt verhuurd en optionele, aanbevolen of verplichte items automatisch of op basis van een voorstel  advies worden toegevoegd. Uiteraard alles inclusief de volledige logistieke verwerking; van verhuur tot en met facturatie.

Close

Preventief Onderhoud

Automatische werkorderplanning voor tijdig preventief onderhoud voor al uw op werkuren- of verbruik gebaseerde materieel onderhoud.

Close

Correctief Onderhoud

Onverwachte onderhoudsaanvragen? Geen probleem! Voor apparatuur wat beschadigd is en gerepareerd moet worden kunt u eenvoudig ad-hoc werkorders aanmaken. Alle kosten, verbruik en ingezette tijd worden geregistreerd op het object en tellen mee voor de uiteindelijke ROI en kostprijsbepaling.

Close

Materieel Inkoop

Beheer uw gehele materieel en of vloot inkoopproces, van offerteaanvraag tot post-leveringsinspecties en inkooporder facturatie processen.

Close

Materieel Verkoop

Een gestroomlijnd materieel verkoopproces ondersteunt u in de gehele (re)marketing van zowel nieuw als gebruikt materieel: van offerte tot pre-delivery inspecties, transport en verkooporder facturatie.

Close

Life Cycle Management

Vanaf de eerste selectie tot de definitieve verkoop bent u in controle over de volledige financiële en logistieke levenscyclus van uw materieel.

Close

Business Intelligence

Stel iedereen binnen uw organisatie in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van relevante, actuele en eenduidige informatie.

Close

Transport Planning

Met het grafische transportplanbord houdt u real-time grip op de planning van al uw eigen en of transport taken voor derden. Met een totaal beeld over de planning kunt u direct inspelen op interventies en direct wijzigingen doorvoeren. De functionaliteit omvat onder meer automatische vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Voordelen

DynaRent powered by Dynamics 365

  • 1. Pas u snel aan aan snel veranderende klant behoeftes
  • 2. Grafisch overzicht, 360° zicht op uw totale bedrijfsvoering
  • 3. Continue optimalisatie van uw onderhoudsafdeling
  • 4. Toegang tot uw informatie, overal en altijd
  • 5. Verzekerd van tijdige en accurate uitvoering van werkzaamheden
  • 6. Voorzie uw medewerkers van excellente, rolgebaseerde data en middelen
  • 7. Bied uw gebruikers de beste gebruikers ervaring met HGH BI volledig geïntergeerd met uw Dynamics 365 en DynaRent
  • 8. Relevante informatie voor iedereen is essentieel voor proactieve besluitvorming
  • 9. Integreer Internet of Things en transformeer uw efficientie en bezettingsgraden

          

Download whitepaper
Rental-Management.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie