Maak het verschil met project verhuur van uw bouw materieel

Inzicht in alle fases van uw Bouwproject verhuur

Bouw

Maak het verschil met project verhuur van uw bouwmaterieel

Bouw verhuur software

End-to-end grip is de sleutel tot succes wanneer materieel verhuur onderdeel uitmaakt van uw bouwproject. Planners moeten directe toegang hebben tot- en zicht hebben op het arsenaal van ingezet materieel gedurende de gehele levenscyclus van het project. Van de eerste calculatie voor de inzet van mensen en middelen tot en met de goedgekeurde offertes die uitmonden in complexe projecten met deelprojecten en daarbij behorende verhuurorders. Ondersteund door de juiste stuurinformatie en inzichten kunt u er op vertrouwen dat uw projecten winstgevend kunnen worden uitgevoerd binnen de verhuurcyclus van uw materieel.

Industrie specifieke oplossingen zoals DynaRent zijn ontworpen om uw processen te ondersteunen en alle benodigde gegevens te registreren. Het is de centrale spil die uw medewerkers ondersteunt in hun dagelijks werk om uit te voeren activiteiten en in te zetten middelen op uw projecten te registreren, te plannen en te controleren. Informatie wordt rolgebonden aangeboden zodat uw medewerkers hun taken efficiënt en effectief kunnen uitvoeren.

In samenwerking met industrie experts en bouwbedrijven is DynaRent zo opgezet dat zij complexe work breakdown structuren ondersteunt waarbij zowel mensen als middelen in 1 planningsoverzicht samengebracht kunnen worden. Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 for Operations biedt DynaRent organisatie brede functionaliteit zodat u grip houdt op uw volledige bedrijfsvoering. Wij verstaan uw taal en zijn, als geen ander, in staat uw wensen en eisen te vertalen naar de juiste automatiseringsondersteuning.

Brede ondersteuning, snelle implementatie

Gecertificeerd door Microsoft voldoet DynaRent aan de vergaande Microsoft ontwikkelstandaarden en normen voor standaardisatie. U bent verzekerd van het meest innovatieve en toekomstbestendige ERP platform: Microsoft Dynamics 365 (Dynamics AX) en de daarin standaard beschikbare functionaliteit voor uw financiële en logistieke processen. Op basis van Microsoft Dynamics biedt DynaRent u gegarandeerde innovaties en uiteraard naadloze integratie met de voor u vertrouwde Microsoft Office toepassingen.

DynaRent is ontwikkeld met en voor de Verhuurmarkt. Aansluiting op uw processen en een snelle uitrol is gegarandeerd. Doordat de meest voorkomende processen van uw organisatie binnen DynaRent worden ondersteund, elimineert dat de noodzaak om meerdere oplossingen met overlappende functionaliteit te implementeren en bespaart u zich veel tijd en geld. Door het modulaire ontwerp kunt u DynaRent gefaseerd implementeren. U bepaalt welke module(s) u nu nodig heeft en schakelt moeiteloos nieuwe modules en of functionaliteit bij wanneer u en uw organisatie daar klaar voor zijn.

Asset Management Software

Een volledige geïntegreerde ERP project verhuur management oplossing die bedrijfsbrede ondersteuning biedt aan bouw bedrijven met het imago van een 9+ organisatie!

Een Project- en Equipment verhuurmanagement oplossing waarmee u zich onderscheidt in de markt.

Uitdaging

De meest voorkomende Project verhuur uitdaging in de bouw industrie zijn:

Volledig project verhuur forecasting

Snelle project planningsinterventies

Krijg volledig financieel en operationeel grip op al uw equipment

Volledige ondersteuning voor logistieke afhandeling van bulk materialen

Toegang tot informatie voor uw medewerkers in het veld, altijd en overal

Verminder papierstromen en foutkans met digitale handtekingen, documentatie en proces specifieke workflow

Grip op uw mensen en middelen planning

Funtionaliteit

De functionele gebieden voor de Bouw branche:

Serienummer gestuurde verhuur

Beheer de end-to-end logistiek voor klein en groot materieel; van aankoop, onderhoud, verhuur tot remarketing of ‘scrapping’. Organiseer direct het transport om uw materieel tegen de laagste kosten op het juiste moment op de juiste plaats geleverd te krijgen. Grafische overzichten bieden snel, real-time inzicht in de beschikbaarheid van uw apparatuur per magazijn of depot

Close

Bulk Verhuur

Succesvol beheren van de logistieke en financiële stromen van uw Bulk materieel. DynaRent optimaliseert uw bulk verhuur door u snel en real-time inzicht te verschaffen in de beschikbaarheid per magazijn, zowel financieel als logistiek.

Close

Project administratie

Ondersteuning van complexe projecten op basis van vaste prijs, mijlpaal en of tijd en materiaal is een gegeven! Toewijzing en verhuur van materieel inclusief de correcte doorbelasting en facturatie voegen wij er aan toe. DynaRent zorgt ervoor dat je werkt met accurate, real-time informatie van offerte tot planning en facturatie.

Close

Transport Verhuur Materieel

Een grafische transportplanbord maakt real-time planning en wijzigingen voor transport opdrachten voor eigen en of materieel van derden mogelijk. De functionaliteit omvat onder andere geautomatiseerde vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Resource Planning

Resource planning voor het beheer van de planning van taken voor mensen en middelen met behulp van een grafische service planbord. Op basis van drag-and-drop en vol automatische systeem updates realiseert u planningsoptimalisatie en fouteliminatie.

Close

Mobile Field Services

DynaRent Mobile maakt gebruik van het PowerApps mobilitity platform van Dynamics 365. Op basis van configureerbare stappen creëert u eenvoudig workflow gestuurde Apps waarmee u uw werkorders, documentatie en overige informatie en instructies vanuit uw back-office beschikbaar stelt aan uw medewerkers in het veld en op locatie.

Close

Verhuur Kits

Stel uw eigen Kits samen voor scenario’s waarbij één artikel wordt verhuurd en optionele, aanbevolen of verplichte items automatisch of op basis van een voorstel  advies worden toegevoegd. Uiteraard alles inclusief de volledige logistieke verwerking; van verhuur tot en met facturatie.

Close

Werkorder Management

Genereer snel klant specifieke werkorders voor service, garantie, reparatie of levering. Elimineer paper trails en fouten met workflows, relateer formulieren met klant records en centrale als ook decentrale gegevens invoer zodat uw informatiestand van begin tot eind juist en volledig is.

Close

TomTom Mobility

DynaRent’s TomTom mobility connector maakt 2-weg communicatie tussen de afdeling planning en de bestuurder mogelijk. Als de planning wordt vrijgegeven, ontvangt de vrachtwagenchauffeur automatisch de informatie op zijn TomTom-device. Wanneer taken zijn voltooid wordt de planning automatisch bijgewerkt.

Close

Business Intelligence

Stel iedereen binnen uw organisatie in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van relevante, actuele en eenduidige informatie.

Close

Transport Routes

Verzeker u van de meest efficiënte route door het opnemen van meerdere leveringen en ophaaldienst in de route.

Close

Voordelen

DynaRent powered by Dynamics 365

  • 1. Pas u snel aan aan snel veranderende klant behoeftes
  • 2. Grafisch overzicht , 360° zicht op uw totale bedrijfsvoering
  • 3. Continue optimalisatie van uw onderhoudsafdeling
  • 4. Toegang tot uw informatie, overal en altijd
  • 5. Volledige en tijdige verwerking gegarandeerd door grafische in- en overzicht
  • 6. Voorzie uw medewerkers van excellente, rolgebaseerde data en middelen
  • 7. Optimale gebruikservaring door naadloze integratie van DynaRent met Microsoft Dynamics 365
  • 8. Relevante informatie voor proactive besluitvorming
  • 9. Integreer Internet of Things en transformeer uw efficientie en hogere bezettingsgraden

 

Download whitepaper
DynaRent-Overview.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie