Minder werkdruk met innovatieve logistieke oplossing voor bulk verhuur

Bulk materieel

Minder werkdruk met innovatieve logistieke oplossing voor bulk verhuur

Bulk verhuur Software

Logistieke afhandeling van bulkproducten stelt bijzondere eisen aan uw administratie. Als primair proces of mee verhuurd of mee verkocht, het vergt een geavanceerde bulk verhuuradministratie om meer rendement te halen uit uw bulk goederen logistiek. Ondersteuning van het inkoop, rental en definitieve verkoop proces vergt geavanceerde software. Met DynaRent bent u er klaar voor!

De juiste software ondersteuning brengt letterlijk verlichting in zowel de fysieke verwerking als in de administratieve verwerking van ge- en verbruik. Met DynaRent synchroniseert u naadloos uw voorraad logistiek en financiële KPI’s. Automatisch toewijzen of -op basis van een geautomatiseerd voorsteladvies- handmatig toekennen van bulkmaterialen, DynaRent registreert en transformeert uw voormalige ‘grijpvoorraden’ tot waardevolle up- en cross sell producten.

Brede ondersteuning, snelle implementatie

Gecertificeerd door Microsoft voldoet DynaRent aan de vergaande Microsoft ontwikkelstandaarden en normen voor standaardisatie. U bent verzekerd van het meest innovatieve en toekomstbestendige ERP platform: Microsoft Dynamics 365 (Dynamics AX) en de daarin standaard beschikbare functionaliteit voor uw financiële en logistieke processen. Op basis van Microsoft Dynamics biedt DynaRent u gegarandeerde innovaties en uiteraard naadloze integratie met de voor u vertrouwde Microsoft Office toepassingen.

DynaRent is ontwikkeld met en voor de Verhuurmarkt. Aansluiting op uw processen en een snelle uitrol is gegarandeerd. Doordat de meest voorkomende processen van uw organisatie binnen DynaRent worden ondersteund, elimineert dat de noodzaak om meerdere oplossingen met overlappende functionaliteit te implementeren en bespaart u zich veel tijd en geld. Door het modulaire ontwerp kunt u DynaRent gefaseerd implementeren. U bepaalt welke module(s) u nu nodig heeft en schakelt moeiteloos nieuwe modules en of functionaliteit bij wanneer u en uw organisatie daar klaar voor zijn.

Logistics Equipment Rental Software

Een volledige geïntegreerde ERP management oplossing die bedrijfsbrede ondersteuning biedt aan verhuur bedrijven met het imago van een 9+ organisatie!

Een Verhuur en Equipment management oplossing waarmee u zich onderscheidt in de markt.

Uitdaging

Rijke functionaliteit en de laatste innovaties voor uw huidige en toekomstige uitdagingen

Snelle order invoer gegarandeerd

Volledige ondersteuning van de logistieke afhandeling van bulk materiaal

Automatisch voorsteladvies voor Up- en Cross Sell optimalisatie

Volledig financieel en operationeel inzicht over uw bulk verbruik

Vereenvoudigde logistiek met workflow-gedreven mobile solutions

Inkoop van het juiste materiaal op het juiste moment

Funtionaliteit

Processen die u tegenkomt bij uw Bulk logistiek uitdagingen:

Bulk Registratie

Werk flexibel met bulk materiaal welke tevens is geregistreerd als een activa.

Close

Bulk Verhuur

Succesvol beheren van de logistieke en financiële stromen van uw Bulk materieel. DynaRent optimaliseert uw bulk verhuur door u snel en real-time inzicht te verschaffen in de beschikbaarheid per magazijn, zowel financieel als logistiek.

Close

Transport Verhuur Materieel

Een grafische transportplanbord maakt real-time planning en wijzigingen voor transport opdrachten voor eigen en of materieel van derden mogelijk. De functionaliteit omvat onder andere geautomatiseerde vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Life Cycle Management

Vanaf de eerste selectie tot de definitieve verkoop bent u in controle over de volledige financiële en logistieke levenscyclus van uw materieel.

Close

Resource Planning

Resource planning voor het beheer van de planning van taken voor mensen en middelen met behulp van een grafische service planbord. Op basis van drag-and-drop en vol automatische systeem updates realiseert u planningsoptimalisatie en fouteliminatie.

Close

Mobile Field Services

DynaRent Mobile maakt gebruik van het PowerApps mobilitity platform van Dynamics 365. Op basis van configureerbare stappen creëert u eenvoudig workflow gestuurde Apps waarmee u uw werkorders, documentatie en overige informatie en instructies vanuit uw back-office beschikbaar stelt aan uw medewerkers in het veld en op locatie.

Close

TomTom Mobility

DynaRent’s TomTom mobility connector maakt 2-weg communicatie tussen de afdeling planning en de bestuurder mogelijk. Als de planning wordt vrijgegeven, ontvangt de vrachtwagenchauffeur automatisch de informatie op zijn TomTom-device. Wanneer taken zijn voltooid wordt de planning automatisch bijgewerkt.

Close

Werkorder Management

Genereer snel klant specifieke werkorders voor service, garantie, reparatie of levering. Elimineer paper trails en fouten met workflows, relateer formulieren met klant records en centrale als ook decentrale gegevens invoer zodat uw informatiestand van begin tot eind juist en volledig is.

Close

Transport Planning

Met het grafische transportplanbord houdt u real-time grip op de planning van al uw eigen en of transport taken voor derden. Met een totaal beeld over de planning kunt u direct inspelen op interventies en direct wijzigingen doorvoeren. De functionaliteit omvat onder meer automatische vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Business Intelligence

Stel iedereen binnen uw organisatie in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van relevante, actuele en eenduidige informatie.

Close

Voordelen

DynaRent powerder by Dynamics 365

  • 1. Pas u snel aan aan snel veranderende klant behoeftes
  • 2. Grafisch overzicht, 360° zicht op uw totale bedrijfsvoering
  • 3. Continue innovatie en grip op efficientie
  • 4. Toegang tot uw informatie, overal en altijd
  • 5. Volledige en tijdige verwerking gegarandeerd door grafische in- en overzicht
  • 6. Voorzie uw medewerkers van excellente, rolgebaseerde data en middelen
  • 7. Bied uw gebruikers de beste gebruikers ervaring met HGH BI volledig geïntergeerd met uw Dynamics 365 en DynaRent
  • 8. Relevante informatie voor iedereen is essentieel voor proactieve besluitvorming
  • 9. Integreer Internet of Things en transformeer uw efficientie en bezettingsgraden

 

Download whitepaper
Transport-Management-FS-General.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie