Container verhuur Software voor Microsoft Dynamics 365 Operations (and Microsoft Dynamics AX)

Bereik alle markten van container verhuur

Containers

Diverse verhuurorders voor containers? Wees voorbereid op snelheid en nauwkeurigheid

Container Verhuur Software

Bedrijven gericht op containerverhuur werken in een veelzijdige industrie niche. Lange termijn leasing constructies hebben betrekking op het kopen van containers in alle soorten en maten, elk ontworpen voor specifieke taken en markten. Als het goed is zijn containers zijn te allen tijde onderweg. Modificaties en onderhoud vinden veelal in depots van derden plaats. Hiermee adresseren we gelijk de uitdaging ten aanzien van een beheersbare Equipment Lifecycle. Goed onderhouden containers die voldoen aan de eisen van de klant leiden tot hogere bezettingsgraad en meer rendement.

Brede ondersteuning, snelle implementatie

Gecertificeerd door Microsoft voldoet DynaRent aan de vergaande Microsoft ontwikkelstandaarden en normen voor standaardisatie. U bent verzekerd van het meest innovatieve en toekomstbestendige ERP platform: Microsoft Dynamics 365 (Dynamics AX) en de daarin standaard beschikbare functionaliteit voor uw financiële en logistieke processen. Op basis van Microsoft Dynamics biedt DynaRent u gegarandeerde innovaties en uiteraard naadloze integratie met de voor u vertrouwde Microsoft Office toepassingen. Maar bovenal biedt DynaRent ondersteuning aan uw primaire container verhuur processen: van snelle verhuur order creatie voor diverse containers tot geavanceerde inspectie en onderhoudscycli. U kunt snel opslagkosten berekenen, koopopties vaststellen en kosten en opbrengsten intercompany doorbelasten. Service en onderhoud dekken vrijwel elke eis en proces en hebben toegang tot actuele informatie over alle depots. Daarmee bent u verzekerd van een nauwkeurige planning en monitoring van materieel en inzet van resources.

DynaRent is ontwikkeld met en voor de Kraan verhuur branche. Aansluiting op uw processen en een snelle uitrol is gegarandeerd. Doordat de meest voorkomende processen van uw organisatie binnen DynaRent worden ondersteund, elimineert dat de noodzaak om meerdere oplossingen met overlappende functionaliteit te implementeren en bespaart u zich veel tijd en geld. Door het modulaire ontwerp kunt u DynaRent gefaseerd implementeren. U bepaalt welke module(s) u nu nodig heeft en schakelt moeiteloos nieuwe modules en of functionaliteit bij wanneer u en uw organisatie daar klaar voor zijn.

Container Rental Software

Een volledige geïntegreerde ERP verhuurmanagement oplossing die bedrijfsbrede ondersteuning biedt aan Materieel gedreven bedrijven met Transport met het imago van een 9+ organisatie!

Een verhuurmanagement oplossing waarmee u zich onderscheidt in de markt

Uitdaging

Rijke functionaliteit en de laatste innovaties voor uw huidige en toekomstige uitdagingen

Behoud volledig financieel en operationeel overzicht op uw uitstaande Lease vloot

Creëer snelheid en nauwkeurigheid met grafische overzichten van uw materieel per depot

Biedt uw verhuurafdeling de juiste tooling om snel en op klantverzoek afgestemde verhuurorders te registreren

Ondersteun uw medewerkers in het veld met innovatieve, gebruiksvriendelijke mobility toepassing, al dan niet offline

Faciliteer transport management planning voor de juiste levering en route optimalisatie

Verminder onderhoudstijd en kosten door proactieve, adequate en efficiënte service

Verhoog het rendement en efficiency op uw onderhoudsafdeling

Funtionaliteit

Brede functionele ondersteuning voor container verhuur:

Lease Management

Zorg ervoor dat de operationele en financiële lease gegevens actueel en accuraat zijn. DynaLease werkt met real-time informatie zodat u altijd accurate, real-time end-to-end inzicht heeft vanaf aanschaf, contract periode tot en met de verkoop en remarketing.

Close

Transport Planning

Met het grafische transportplanbord houdt u real-time grip op de planning van al uw eigen en of transport taken voor derden. Met een totaal beeld over de planning kunt u direct inspelen op interventies en direct wijzigingen doorvoeren. De functionaliteit omvat onder meer automatische vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Verhuur Administratie

Met DynaRent ondersteunt u naadloos in de administratie van alle denkbare verhuur specifiek industrieën. Flexibele en vergaande ondersteuning waaronder: periodieke verdeling van de factuurbedragen over de huurperiode, geavanceerde BTW berekeningen voor diverse transport scenario’s en nog veel meer administratieve vereisten.

Close

Life Cycle Management

Vanaf de eerste selectie tot de definitieve verkoop bent u in controle over de volledige financiële en logistieke levenscyclus van uw materieel.

Close

Mobile Field Services

DynaRent Mobile maakt gebruik van het PowerApps mobilitity platform van Dynamics 365. Op basis van configureerbare stappen creëert u eenvoudig workflow gestuurde Apps waarmee u uw werkorders, documentatie en overige informatie en instructies vanuit uw back-office beschikbaar stelt aan uw medewerkers in het veld en op locatie.

Close

Object Configuratie

Volg en onderhoud meerdere onderdelen van apparatuur als afzonderlijke objecten.

Close

Werkorder Management

Genereer snel klant specifieke werkorders voor service, garantie, reparatie of levering. Elimineer paper trails en fouten met workflows, relateer formulieren met klant records en centrale als ook decentrale gegevens invoer zodat uw informatiestand van begin tot eind juist en volledig is.

Close

Preventief Onderhoud

Automatische werkorderplanning voor tijdig preventief onderhoud voor al uw op werkuren- of verbruik gebaseerde materieel onderhoud.

Close

Business Intelligence

Stel iedereen binnen uw organisatie in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van relevante, actuele en eenduidige informatie.

Close

Serienummer gestuurde verhuur

Beheer de end-to-end logistiek voor klein en groot materieel; van aankoop, onderhoud, verhuur tot remarketing of ‘scrapping’. Organiseer direct het transport om uw materieel tegen de laagste kosten op het juiste moment op de juiste plaats geleverd te krijgen. Grafische overzichten bieden snel, real-time inzicht in de beschikbaarheid van uw apparatuur per magazijn of depot

Close

Activa Beheer

DynaRent biedt end-to-end Activa beheer, vanaf financiële activering, periodieke afschrijvingen tot en met scrapping of remarketing.

Close

Voordelen

DynaRent powered by Dynamics 365

  • 1. Pas u snel aan aan snel veranderende klant behoeftes
  • 2. Grafisch overzicht, 360° zicht op uw totale bedrijfsvoering
  • 3. Continue optimalisatie van uw onderhoudsafdeling
  • 4. Overal, altijd en via elk device toegankelijk
  • 5. Volledige en tijdige verwerking gegarandeerd door grafische in- en overzicht
  • 6. Voorzie uw medewerkers van excellente, rolgebaseerde data en middelen
  • 7. Bied uw gebruikers de beste gebruikers ervaring met HGH BI volledig geïntergeerd met uw Dynamics 365, DynaRent of DynaLease
  • 8. Relevante informatie voor iedereen is essentieel voor proactieve besluitvorming
  • 9. Integreer Internet of Things en transformeer uw efficientie en hogere bezettingsgraden
Download whitepaper
Rental-Management.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie