Hoogwerker platformen kunnen bestaan uit  breed scala aan types: vast, sleep, of gemonteerd op een truck.

Volledig overzicht op uw hoogwerker vloot

Hoogwerkers & Verreikers

Schaarliften, hoogwerkers, verreikers en heffend materieel — maximale bezetting verzekerd

Hoogwerker verhuur ERP Software

Uw hoogwerker vloot kan bestaan uit een breed scala aan types. Autonoom, sleep of gemonteerd op een truck, elke type en soort heeft zijn eigen parameters en variabelen. Bedrijven hebben continu behoefte aan inzicht in beschikbaarheid op basis van dimensies als hoogte en lengte, zodat uw medewerkers altijd het juiste materieel kunnen aanbieden voor het beoogde werk. Gedegen Equipment Lifecycle Management en onderhoud is kritiek voor uw kostbare en gedifferentieerde vloot. Internationaal opererende bedrijven moeten in staat zijn hun vloot te (ver)delen over hun internationale depots, wereldwijd! Op de juiste plek op het juiste moment vraagt gedegen vloot beheer. Het vraagt vergaande expertise en inzicht om alle dimensies gekoppeld aan materieel op elkaar af te stemmen en te komen tot een ideaal voorstel en logistieke afhandeling.

Ontwikkeld in co-creatie met industrie experts en op basis van directe input van klanten, ondersteunt DynaRent uw organisatie in de dagelijkse dynamiek. DynaRent biedt uw organisatie alle ondersteuning die nodig is om uw vloot en diensten zo te plannen en te leveren dat u maximale klanttevredenheid realiseert en kunt rekenen op duurzame winstgevendheid. Het geavanceerd DynaRent grafisch planbord en de directe toegang tot gestructureerde data vormen de basis voor een accurate planning van al uw activiteiten. Het biedt de ultieme afstemming tussen beschikbare middelen, mensen en werk- en service orders zodat alle deadlines als ook onderhoudsvereisten kunnen worden gehaald. DynaRent Transport Management -naadloos geïntegreerd met uw dashboardnavigatie- voorziet in real-time, tweeweg communicatie tussen planners, chauffeurs. Terwijl de reis-, directe en indirecte werktijd als ook de digitale handtekening elektronisch worden opgevoerd zorgt geavanceerde inter-company functionaliteit voor de juistheid, volledigheid en tijdigheid van uw financiële en operationele data over uw gehele vloot, over al uw locaties.

Brede ondersteuning, snelle implementatie

CfMD gecertificeerd door Microsoft voldoet DynaRent aan de vergaande Microsoft ontwikkelstandaarden en normen voor standaardisatie. U bent verzekerd van het meest innovatieve en toekomstbestendige ERP platform: Microsoft Dynamics 365 (Dynamics AX) en de daarin standaard beschikbare functionaliteit voor uw financiële en logistieke processen als ook uw Projectmatige verhuur. Op basis van Microsoft Dynamics biedt DynaRent u gegarandeerde innovaties en uiteraard naadloze integratie met de voor u vertrouwde Microsoft Office toepassingen.

DynaRent is ontwikkeld met en voor de Verhuurmarkt. Aansluiting op uw processen en een snelle uitrol is gegarandeerd. Doordat de meest voorkomende processen van uw organisatie binnen DynaRent worden ondersteund, elimineert dat de noodzaak om meerdere oplossingen met overlappende functionaliteit te implementeren en bespaart u zich veel tijd en geld. Door het modulaire ontwerp kunt u DynaRent gefaseerd implementeren. U bepaalt welke module(s) u nu nodig heeft en schakelt moeiteloos nieuwe modules en of functionaliteit bij wanneer u en uw organisatie daar klaar voor zijn.

Asset Management Software

Een volledige geïntegreerde ERP Verhuur management oplossing die bedrijfsbrede ondersteuning biedt aan Verhuur organisatie met het imago van een 9+ organisatie!

Een Verhuur management oplossing waarmee u zich onderscheidt in de markt.

Uitdaging

Rijke functionaliteit en de laatste innovaties voor uw huidige en toekomstige uitdagingen

Slimme en eenvoudige verhuurorder registratie volgt de dynamiek van uw verhuur afdeling

Behoud van volledig financieel- en operationeel overzicht over al uw materieel

Volledig ondersteuning van uw logistieke processen

Maak gebruik van geavanceerde transport management planning voor uw leveringen, inclusief route optimalisatie

Behoud overzicht op en de snelheid in uw planning met het grafische overzicht op al uw materieel en depots

Verminder onderhoudstijd en kosten door perfect getimede onderhoudsmomenten

Verhoog efficiency en kwalteit in uw service en onderhoudsafdeling

Funtionaliteit

Functionele domeinen voor de hoogwerkersbranche omvatten:

Transport Planning

Met het grafische transportplanbord houdt u real-time grip op de planning van al uw eigen en of transport taken voor derden. Met een totaal beeld over de planning kunt u direct inspelen op interventies en direct wijzigingen doorvoeren. De functionaliteit omvat onder meer automatische vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Activa Beheer

DynaRent biedt end-to-end Activa beheer, vanaf financiële activering, periodieke afschrijvingen tot en met scrapping of remarketing.

Close

Life Cycle Management

Vanaf de eerste selectie tot de definitieve verkoop bent u in controle over de volledige financiële en logistieke levenscyclus van uw materieel.

Close

Resource Planning

Resource planning voor het beheer van de planning van taken voor mensen en middelen met behulp van een grafische service planbord. Op basis van drag-and-drop en vol automatische systeem updates realiseert u planningsoptimalisatie en fouteliminatie.

Close

Mobile Field Services

DynaRent Mobile maakt gebruik van het PowerApps mobilitity platform van Dynamics 365. Op basis van configureerbare stappen creëert u eenvoudig workflow gestuurde Apps waarmee u uw werkorders, documentatie en overige informatie en instructies vanuit uw back-office beschikbaar stelt aan uw medewerkers in het veld en op locatie.

Close

Vlootbeheer

Met geavanceerd vlootbeheer bent u in staat om uw vloot over meerdere organisatieonderdelen te beheren. U verhoogt de bezettingsgraad, vermindert uw stilstand en verbetert uw winstgevendheid. DynaRent biedt een compleet integraal overzicht van uw materieel, van het hoogste niveau tot de kleinste details, over al uw locaties en depots.

Close

Werkorder Management

Genereer snel klant specifieke werkorders voor service, garantie, reparatie of levering. Elimineer paper trails en fouten met workflows, relateer formulieren met klant records en centrale als ook decentrale gegevens invoer zodat uw informatiestand van begin tot eind juist en volledig is.

Close

Serienummer gestuurde verhuur

Beheer de end-to-end logistiek voor klein en groot materieel; van aankoop, onderhoud, verhuur tot remarketing of ‘scrapping’. Organiseer direct het transport om uw materieel tegen de laagste kosten op het juiste moment op de juiste plaats geleverd te krijgen. Grafische overzichten bieden snel, real-time inzicht in de beschikbaarheid van uw apparatuur per magazijn of depot

Close

TomTom Mobility

DynaRent’s TomTom mobility connector maakt 2-weg communicatie tussen de afdeling planning en de bestuurder mogelijk. Als de planning wordt vrijgegeven, ontvangt de vrachtwagenchauffeur automatisch de informatie op zijn TomTom-device. Wanneer taken zijn voltooid wordt de planning automatisch bijgewerkt.

Close

Business Intelligence

Stel iedereen binnen uw organisatie in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van relevante, actuele en eenduidige informatie.

Close

Pre-owned Materieel

Naadloos werken met zowel nieuwe als pre-owned materieel met behulp van verschillende processtappen en service checks.

Close

Voordelen

DynaRent powered by Microsoft Dynamics 365

  • 1. Pas u snel aan aan snel veranderende klant behoeftes
  • 2. Grafisch overzicht, 360° zicht op uw totale bedrijfsvoering
  • 3. Continue optimalisatie van uw onderhoudsafdeling
  • 4. Overal, altijd en via elk device toegankelijk
  • 5. Volledige en tijdige verwerking gegarandeerd door grafische in- en overzicht
  • 6. Maximale gebruikers ondersteuning met rolgebaseerde software
  • 7. Optimale gebruikers ervaring door naadloze integratie van DynaRent met Microsoft Dynamics AX
  • 8. Relevante informatie voor proactive besluitvorming
  • 9. Klaar voor Internet of Things voor verdere optimalisatie en verhoogde bezettingsgraden
“DynaRent has added value to our business, enabling us to elevate our industry as well as our customer’s business.”
Jean Du Randt – GM – Eazi Access Rental
Download whitepaper
Rental-Management.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie