Kraan verhuur Software voor Microsoft Dynamics 365 Operations (Microsoft Dynamics AX)

Interactieve Planning Wendbaarheid
&
Inzicht

Kranen

Geavanceerde grafische planning voor snelle interventies

Kranen Verhuur Software

Bemande kraanverhuur heeft alles te maken met het tegelijk plannen van mensen en middelen. Naast de gecombineerde planning van mensen en middelen is 7×24 zicht en grip op budget en realisatie gedurende de volledige levenscyclus van uw projecten een vereiste. Een uitdaging voor de meest voorkomende software oplossingen, maar niet voor DynaRent.

Deze uitdagingen, gecombineerd met multi-unit transport voor kranen, vragen grafisch overzicht en vergaande ondersteuning voor interactieve planning om snelle interventie op transport- en resource management vraagstukken mogelijk te maken. DynaRent powered by Dynamics 365 for Operations is gebaseerd op innovatieve technologieën die uw operationele uitdagingen omzetten naar intuïtieve, grafische weergaves. Door middel van drag-and-drop schuift u eenvoudig in uw planning en rekent het systeem de consequenties automatisch door. Project verhuur orders en Projectplanningen worden automatisch gegenereerd waarbij directe en indirecte taken worden gecombineerd met verhuur van uw materieel en overige apparatuur en of middelen. Integraal overzicht op uw planning, beschikbaarheid en bezettingsgraden, waarin geen detail gemist wordt, zijn cruciaal voor een gezonde bedrijfsvoering en besluitvorming. Wij zijn er klaar voor!

Brede ondersteuning, snelle implementatie

Gecertificeerd door Microsoft voldoet DynaRent aan de vergaande Microsoft ontwikkelstandaarden en normen voor standaardisatie. U bent verzekerd van het meest innovatieve en toekomstbestendige ERP platform: Microsoft Dynamics 365 (Dynamics AX) en de daarin standaard beschikbare functionaliteit voor uw financiële en logistieke processen. Op basis van Microsoft Dynamics biedt DynaRent u gegarandeerde innovaties en uiteraard naadloze integratie met de voor u vertrouwde Microsoft Office toepassingen.

DynaRent is ontwikkeld met en voor de Kraan verhuur branche. Aansluiting op uw processen en een snelle uitrol is gegarandeerd. Doordat de meest voorkomende processen van uw organisatie binnen DynaRent worden ondersteund, elimineert dat de noodzaak om meerdere oplossingen met overlappende functionaliteit te implementeren en bespaart u zich veel tijd en geld. Door het modulaire ontwerp kunt u DynaRent gefaseerd implementeren. U bepaalt welke module(s) u nu nodig heeft en schakelt moeiteloos nieuwe modules en of functionaliteit bij wanneer u en uw organisatie daar klaar voor zijn.

Asset Management Software

Een volledige geïntegreerde ERP management oplossing die bedrijfsbrede ondersteuning biedt aan kraan bedrijven met het imago van een 9+ organisatie!

Een Verhuur en Equipment management oplossing waarmee u zich onderscheidt in de markt.

Uitdaging

Rijke functionaliteit en de laatste innovaties voor uw huidige en toekomstige uitdagingen

Houd grip op uw projectverhuur planning

Verzekerd van betrouwbare calculaties en project inschatting

Ondersteun uw medewerkers in het veld met geavanceerde Mobile Field Service ondersteuning

Real time, 7×24 monitoring en service van uw materieel en apparatuur met toegepaste Internet of Things.

Proactieve rapportage en inzichten voor een optimale (resource) planning

De juiste planningsondersteuning om snelle interventie te kunnen plegen

Faciliteer transport management planning voor de juiste levering en route optimalisatie

Funtionaliteit

Brede functionele ondersteuning voor kranen verhuur:

Serienummer gestuurde verhuur

Beheer de end-to-end logistiek voor klein en groot materieel; van aankoop, onderhoud, verhuur tot remarketing of ‘scrapping’. Organiseer direct het transport om uw materieel tegen de laagste kosten op het juiste moment op de juiste plaats geleverd te krijgen. Grafische overzichten bieden snel, real-time inzicht in de beschikbaarheid van uw apparatuur per magazijn of depot

Close

Bulk Verhuur

Succesvol beheren van de logistieke en financiële stromen van uw Bulk materieel. DynaRent optimaliseert uw bulk verhuur door u snel en real-time inzicht te verschaffen in de beschikbaarheid per magazijn, zowel financieel als logistiek.

Close

Project administratie

Ondersteuning van complexe projecten op basis van vaste prijs, mijlpaal en of tijd en materiaal is een gegeven! Toewijzing en verhuur van materieel inclusief de correcte doorbelasting en facturatie voegen wij er aan toe. DynaRent zorgt ervoor dat je werkt met accurate, real-time informatie van offerte tot planning en facturatie.

Close

Transport Verhuur Materieel

Een grafische transportplanbord maakt real-time planning en wijzigingen voor transport opdrachten voor eigen en of materieel van derden mogelijk. De functionaliteit omvat onder andere geautomatiseerde vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Resource Planning

Resource planning voor het beheer van de planning van taken voor mensen en middelen met behulp van een grafische service planbord. Op basis van drag-and-drop en vol automatische systeem updates realiseert u planningsoptimalisatie en fouteliminatie.

Close

Mobile Field Services

DynaRent Mobile maakt gebruik van het PowerApps mobilitity platform van Dynamics 365. Op basis van configureerbare stappen creëert u eenvoudig workflow gestuurde Apps waarmee u uw werkorders, documentatie en overige informatie en instructies vanuit uw back-office beschikbaar stelt aan uw medewerkers in het veld en op locatie.

Close

Bemande Verhuur

Laat u volledig ondersteunen in de planning, registratie en administratie van uw materieel begeleid door gecertificeerd personeel

Close

Werkorder Management

Genereer snel klant specifieke werkorders voor service, garantie, reparatie of levering. Elimineer paper trails en fouten met workflows, relateer formulieren met klant records en centrale als ook decentrale gegevens invoer zodat uw informatiestand van begin tot eind juist en volledig is.

Close

TomTom Mobility

DynaRent’s TomTom mobility connector maakt 2-weg communicatie tussen de afdeling planning en de bestuurder mogelijk. Als de planning wordt vrijgegeven, ontvangt de vrachtwagenchauffeur automatisch de informatie op zijn TomTom-device. Wanneer taken zijn voltooid wordt de planning automatisch bijgewerkt.

Close

Business Intelligence

Stel iedereen binnen uw organisatie in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van relevante, actuele en eenduidige informatie.

Close

Preventief Onderhoud

Automatische werkorderplanning voor tijdig preventief onderhoud voor al uw op werkuren- of verbruik gebaseerde materieel onderhoud.

Close

Correctief Onderhoud

Onverwachte onderhoudsaanvragen? Geen probleem! Voor apparatuur wat beschadigd is en gerepareerd moet worden kunt u eenvoudig ad-hoc werkorders aanmaken. Alle kosten, verbruik en ingezette tijd worden geregistreerd op het object en tellen mee voor de uiteindelijke ROI en kostprijsbepaling.

Close

Verhuur Kits

Stel uw eigen Kits samen voor scenario’s waarbij één artikel wordt verhuurd en optionele, aanbevolen of verplichte items automatisch of op basis van een voorstel  advies worden toegevoegd. Uiteraard alles inclusief de volledige logistieke verwerking; van verhuur tot en met facturatie.

Close

Voordelen

DynaRent powered by Dynamics 365

  • 1. Pas u snel aan aan snel veranderende klant behoeftes
  • 2. Grafisch overzicht, 360° zicht op uw totale bedrijfsvoering
  • 3. Continue optimalisatie van uw onderhoudsafdeling
  • 4. Toegang tot uw informatie, overal en altijd
  • 5. Volledige en tijdige verwerking gegarandeerd door grafische in- en overzicht
  • 6. Voorzie uw medewerkers van excellente, rolgebaseerde data en middelen
  • 7. Optimale gebruikservaring door naadloze integratie van DynaRent met Microsoft Dynamics 365
  • 8. Relevante informatie voor proactive besluitvorming
  • 9. Integreer Internet of Things en transformeer uw efficientie en hogere bezettingsgraden
“HGH has a deep understanding of our business and knows what we need to get the most from our ERP solution. Using Microsoft Dynamics AX and DynaRent lets us optimize resource planning for both equipment and manpower, which in turn lets us deliver fast, high-quality service to all customers. ”
Søren Pedersen – Chief Accountant – BMS
Download whitepaper
Rental-Management-FS-General.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie