Verhuur Management Software voor Microsoft Dynamics 365 (en Microsoft Dynamics AX)

Investeer beheer bewaak en houd overzicht

Materieel & Apparatuur

Zorg voor efficiënte, kosteneffectief onderhoud, houd grip met activa beheer

Materieel en Equipment Management Software

Bedrijven die gecombineerde verhuur en verkoop van materieel en apparatuur bieden en zeer specifieke eisen stellen ten aanzien van kostprijs en restwaarde bepaling hebben belang bij geavanceerde Verhuur Software ondersteuning. Nauwkeurig Activa beheer is een must. Dealers willen de zekerheid dat alle apparatuur kan worden gevolgd en getraceerd, of het nu is verkocht of wordt verhuurd. Materieel en apparatuur moeten ook, gedurende de gehele levenscyclus, tijdig worden onderhouden. Daarnaast wilt u uw voorraad en verkoop kunnen volgen, vanaf de eerste aankoop tot definitieve verkoop.

Met DynaRent beschikt u over de juiste ondersteuning voor al uw financiële en operationele activiteiten, volledig geïntegreerd met Dynamics 365 Operations. Het grafisch planbord stelt u in staat om alle relevant variabelen samen te brengen voor levering, onderhoud en andere diensten. Met juiste informatie kunnen planners eenvoudig -middels drag-and-drop- plannen en voorspellen. Intuïtieve mobiele toepassingen stellen uw Planner in staat om geavanceerde werkorders direct te actualiseren en te communiceren naar uw buitendienst medewerkers.

Brede ondersteuning, snelle implementatie

Gecertificeerd door Microsoft voldoet DynaRent aan de vergaande Microsoft ontwikkelstandaarden en normen voor standaardisatie. U bent verzekerd van het meest innovatieve en toekomstbestendige ERP platform: Microsoft Dynamics 365 (Dynamics AX) en de daarin standaard beschikbare functionaliteit voor uw financiële en logistieke processen. Op basis van Microsoft Dynamics biedt DynaRent u gegarandeerde innovaties en uiteraard naadloze integratie met de voor u vertrouwde Microsoft Office toepassingen.

DynaRent is ontwikkeld met en voor de Verhuurmarkt. Aansluiting op uw processen en een snelle uitrol is gegarandeerd. Doordat de meest voorkomende processen van uw organisatie binnen DynaRent worden ondersteund, elimineert dat de noodzaak om meerdere oplossingen met overlappende functionaliteit te implementeren en bespaart u zich veel tijd en geld. Door het modulaire ontwerp kunt u DynaRent gefaseerd implementeren. U bepaalt welke module(s) u nu nodig heeft en schakelt moeiteloos nieuwe modules en of functionaliteit bij wanneer u en uw organisatie daar klaar voor zijn.

Machinery and Equipment Management Software

Een volledige geïntegreerde ERP management oplossing die bedrijfsbrede ondersteuning biedt aan verhuur bedrijven met het imago van een 9+ organisatie!

Een Verhuur en Equipment management oplossing waarmee u zich onderscheidt in de markt.

Uitdaging

Rijke functionaliteit en de laatste innovaties voor uw huidige en toekomstige uitdagingen

Koop het juiste materieel en apparatuur op het juiste moment

Verminder onderhoudstijd en kosten met geoptimaliseerde onderhoudsefficiëntie

Verhoog efficiëntie en kwaliteit voor het gehele onderhoudsafdeling

Voorzie uw buitendienst medewerker van actuele opdrachten, Anytime, Anywhere en op Any device

Optimaliseer uw cross- en up-sell potentie

Maak gebruik van geavanceerde transport management planning voor uw leveringen, inclusief route optimimalisatie

Sneller en accurater handelen met een geavanceerd grafisch planbord

Juiste en volledige registratie in uw back-office administratie met workflow gedreven mobiele registraties

Ruim op tijd inzicht in uw spare parts behoefte en bevoorrading

Funtionaliteit

Functionele domeinen voor de materieel en apparatuur verhuur omvatten:

Materieel Inkoop

Beheer uw gehele materieel en of vloot inkoopproces, van offerteaanvraag tot post-leveringsinspecties en inkooporder facturatie processen.

Close

Activa Beheer

DynaRent biedt end-to-end Activa beheer, vanaf financiële activering, periodieke afschrijvingen tot en met scrapping of remarketing.

Close

Spare Parts management

Beheer en monitoring van de reserveonderdelen voorraad voor een gecontroleerd en kosten effectief spare parts beleid.

Close

Mobile Field Services

DynaRent Mobile maakt gebruik van het PowerApps mobilitity platform van Dynamics 365. Op basis van configureerbare stappen creëert u eenvoudig workflow gestuurde Apps waarmee u uw werkorders, documentatie en overige informatie en instructies vanuit uw back-office beschikbaar stelt aan uw medewerkers in het veld en op locatie.

Close

Resource Planning

Resource planning voor het beheer van de planning van taken voor mensen en middelen met behulp van een grafische service planbord. Op basis van drag-and-drop en vol automatische systeem updates realiseert u planningsoptimalisatie en fouteliminatie.

Close

Preventief Onderhoud

Automatische werkorderplanning voor tijdig preventief onderhoud voor al uw op werkuren- of verbruik gebaseerde materieel onderhoud.

Close

Serienummer gestuurde verhuur

Beheer de end-to-end logistiek voor klein en groot materieel; van aankoop, onderhoud, verhuur tot remarketing of ‘scrapping’. Organiseer direct het transport om uw materieel tegen de laagste kosten op het juiste moment op de juiste plaats geleverd te krijgen. Grafische overzichten bieden snel, real-time inzicht in de beschikbaarheid van uw apparatuur per magazijn of depot

Close

Transport Planning

Met het grafische transportplanbord houdt u real-time grip op de planning van al uw eigen en of transport taken voor derden. Met een totaal beeld over de planning kunt u direct inspelen op interventies en direct wijzigingen doorvoeren. De functionaliteit omvat onder meer automatische vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Business Intelligence

Stel iedereen binnen uw organisatie in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van relevante, actuele en eenduidige informatie.

Close

Werkorder Management

Genereer snel klant specifieke werkorders voor service, garantie, reparatie of levering. Elimineer paper trails en fouten met workflows, relateer formulieren met klant records en centrale als ook decentrale gegevens invoer zodat uw informatiestand van begin tot eind juist en volledig is.

Close

Service Level Agreements

Werken met standaard of op basis van klant specifieke afspraken, DynaRent ondersteunt u in de planning en uitvoering van werkzaamheden conform uw afgesproken SLA’s.

Close

Pre-owned Materieel

Naadloos werken met zowel nieuwe als pre-owned materieel met behulp van verschillende processtappen en service checks.

Close

Inruil

Integreer klanten transacties van ingezet materieel voor de prijsbepaling bij verkoop.

Close

Materieel Verkoop

Een gestroomlijnd materieel verkoopproces ondersteunt u in de gehele (re)marketing van zowel nieuw als gebruikt materieel: van offerte tot pre-delivery inspecties, transport en verkooporder facturatie.

Close

Productie en Assemblage

Apparatuur kan ook worden geproduceerd of geassembleerd met als startpunt een “Bill of Material”.

Close

Voordelen

DynaRent powered by Dynamics 365

  • 1. Pas u snel aan aan snel veranderende klant behoeftes
  • 2. Grafisch overzicht , 360* zicht op uw totale bedrijfsvoering
  • 3. Constante verbetering van uw onderhoudsafdeling
  • 4. Overal, altijd en via elk device toegankelijk
  • 5. Verzekerd van tijdige en accurate uitvoering van werkzaamheden
  • 6. Maximale gebruikers ondersteuning met rolgebaseerde software
  • 7. Bied uw gebruikers de beste gebruikers ervaring met HGH BI volledig geïntergeerd met uw Dynamics 365 en DynaRent
  • 8. Relevante informatie voor iedereen is essentieel voor proactieve besluitvorming
  • 9. Integreer Internet of Things en transformeer uw efficientie en bezettingsgraden
Download whitepaper
Equipment-Management-FS-General.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie