Equipment Lifecycle Management in de Olie en Gas Industrie

Verhoog uw efficiëntie op onderhoud

Olie & Gas

Houd uw Materieel in topconditie en uw imago onberispelijk

Equipment Management in de Olie en Gas

Olie en Gas staat voor 7×24. Veiligheid en maximale beschikbaarheid stellen hoge eisen aan de conditie en kwaliteit van ingezet materieel. U staat voor kwaliteit, efficiency en expertise, daar waar uw service en dienstverlening bestaan uit het verhuren, operationeel houden, onderhouden, repareren, reinigen of zelfs ontmantelen van ingezet materieel. Dit vraagt grip op en inzicht in al uw financiële, logistieke en service en onderhoudsprocessen gerelateerd aan uw materieel: Geavanceerde Equipment Lifecycle Management.

DynaRent combineert de duurzaamheid en eenvoud van een standaard ERP oplossing en de flexibiliteit om deze af te stemmen op uw best practices. Het Grafisch planbord geeft u real-time overzicht op al uw materieel, resources en geplande activiteiten. Geplande en in te plannen activiteiten kunt u eenvoudig met drag-and-drop verplaatsen met direct zicht op de consequenties voor de logistieke planning. Middels geavanceerde Mobile Field Service tooling staat uw back-office in direct contact met uw Service monteurs op locatie of in de depots. Relevante workflows en of nieuwe werkorders worden rechtstreeks ontvangen vanuit de planning, een papierloze aansturing en afhandeling is daarmee gerealiseerd.

Brede ondersteuning, snelle implementatie

Gecertificeerd door Microsoft voldoet DynaRent aan de vergaande Microsoft ontwikkelstandaarden en normen voor standaardisatie. U bent verzekerd van het meest innovatieve en toekomstbestendige ERP platform: Microsoft Dynamics 365 (Dynamics AX) en de daarin standaard beschikbare functionaliteit voor uw financiële en logistieke processen. Op basis van Microsoft Dynamics biedt DynaRent u gegarandeerde innovaties en uiteraard naadloze integratie met de voor u vertrouwde Microsoft Office toepassingen.

DynaRent is ontwikkeld met en voor de Verhuurmarkt. Aansluiting op uw processen en een snelle uitrol is gegarandeerd. Doordat de meest voorkomende processen van uw organisatie binnen DynaRent worden ondersteund, elimineert dat de noodzaak om meerdere oplossingen met overlappende functionaliteit te implementeren en bespaart u zich veel tijd en geld. Door het modulaire ontwerp kunt u DynaRent gefaseerd implementeren. U bepaalt welke module(s) u nu nodig heeft en schakelt moeiteloos nieuwe modules en of functionaliteit bij wanneer u en uw organisatie daar klaar voor zijn.

Tool Rental Software

Een volledige geïntegreerde ERP management oplossing die bedrijfsbrede ondersteuning biedt aan Verhuur bedrijven met het imago van een 9+ organisatie!

Een Verhuur en Equipment management oplossing waarmee u zich onderscheidt in de markt.

Uitdaging

Rijke functionaliteit en de laatste innovaties voor uw huidige en toekomstige uitdagingen

Verminder onderhoudstijd en kosten door proactieve, adequate en efficiënte service

Verhoog alle niveaus en efficiëntie binnen uw service- en onderhoudsafdeling

Overal en altijd up to date toegang tot onderhoudsdata

Beter zicht voor een optimale planning

Voorspelbare reserve onderdelen bevoorrading

Snelle order entry voor de adhoc aanvragen

Betere, real time, 7×24 monitoring en service van uw materieel en apparatuur met toegepaste Internet of Things

Funtionaliteit

Processen waar ELM in de Olie en Gas branche kan voorkomen:

Preventief Onderhoud

Automatische werkorderplanning voor tijdig preventief onderhoud voor al uw op werkuren- of verbruik gebaseerde materieel onderhoud.

Close

Correctief Onderhoud

Onverwachte onderhoudsaanvragen? Geen probleem! Voor apparatuur wat beschadigd is en gerepareerd moet worden kunt u eenvoudig ad-hoc werkorders aanmaken. Alle kosten, verbruik en ingezette tijd worden geregistreerd op het object en tellen mee voor de uiteindelijke ROI en kostprijsbepaling.

Close

Spare Parts management

Beheer en monitoring van de reserveonderdelen voorraad voor een gecontroleerd en kosten effectief spare parts beleid.

Close

Mobile Field Services

DynaRent Mobile maakt gebruik van het PowerApps mobilitity platform van Dynamics 365. Op basis van configureerbare stappen creëert u eenvoudig workflow gestuurde Apps waarmee u uw werkorders, documentatie en overige informatie en instructies vanuit uw back-office beschikbaar stelt aan uw medewerkers in het veld en op locatie.

Close

Resource Planning

Resource planning voor het beheer van de planning van taken voor mensen en middelen met behulp van een grafische service planbord. Op basis van drag-and-drop en vol automatische systeem updates realiseert u planningsoptimalisatie en fouteliminatie.

Close

Activa Beheer

DynaRent biedt end-to-end Activa beheer, vanaf financiële activering, periodieke afschrijvingen tot en met scrapping of remarketing.

Close

Garantie Afhandeling

Voor werkorders voor reparaties of onderhoud gedekt door garantie kunt u een apart proces voor leverancier- of fabrikant aansprakelijkheid starten.

Close

Serienummer gestuurde verhuur

Beheer de end-to-end logistiek voor klein en groot materieel; van aankoop, onderhoud, verhuur tot remarketing of ‘scrapping’. Organiseer direct het transport om uw materieel tegen de laagste kosten op het juiste moment op de juiste plaats geleverd te krijgen. Grafische overzichten bieden snel, real-time inzicht in de beschikbaarheid van uw apparatuur per magazijn of depot

Close

Bulk Verhuur

Succesvol beheren van de logistieke en financiële stromen van uw Bulk materieel. DynaRent optimaliseert uw bulk verhuur door u snel en real-time inzicht te verschaffen in de beschikbaarheid per magazijn, zowel financieel als logistiek.

Close

Business Intelligence

Stel iedereen binnen uw organisatie in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van relevante, actuele en eenduidige informatie.

Close

Master Resource Planning

Deze krachtige tool zorgt ervoor dat u altijd optimale voorraadniveaus houdt en kosteneffectieve aanvulling van onderdelen regelt die nodig zijn voor service.

Close

Werkorder Management

Genereer snel klant specifieke werkorders voor service, garantie, reparatie of levering. Elimineer paper trails en fouten met workflows, relateer formulieren met klant records en centrale als ook decentrale gegevens invoer zodat uw informatiestand van begin tot eind juist en volledig is.

Close

Service Level Agreements

Werken met standaard of op basis van klant specifieke afspraken, DynaRent ondersteunt u in de planning en uitvoering van werkzaamheden conform uw afgesproken SLA’s.

Close

Voordelen

DynaRent powered by Dynamics 365

  • 1. Pas u snel aan aan snel veranderende klant behoeftes
  • 2. Grafisch overzicht, 360* zicht op uw totale bedrijfsvoering
  • 3. Continue optimalisatie van uw onderhoudsafdeling
  • 4. Overal, altijd en via elk device toegankelijk
  • 5. Volledige en tijdige verwerking gegarandeerd door grafische in- en overzicht
  • 6. Maximale gebruikers ondersteuning met rolgebaseerde software
  • 7. Bied uw gebruikers de beste gebruikers ervaring met HGH BI volledig geïntergeerd met uw Dynamics 365 en DynaRent
  • 8. Relevante informatie voor iedereen is essentieel voor proactieve besluitvorming
  • 9. Klaar voor Internet of Things voor verdere optimalisatie en verhoogde bezettingsgraden
Download whitepaper
SERVIC1.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie