Steigerbouw verhuur Software voor Microsoft Dynamics 365 Operations (Microsoft Dynamics AX)

End-to-end support voor bulk materieel

Steigerbouw

De juiste balans tussen wendbaarheid en controle met geavanceerd magazijn- en logistiek beheer

Steigerbouw Verhuur Software

In samenwerking met de branche is DynaRent doorontwikkeld voor ondersteuning van steigerbouw specifieke processen. Gebaseerd op het standaard Microsoft Dynamics 365 ERP platform stelt DynaRent u in staat grote aantallen verhuurd bulk materieel te beheren op basis van stuks of per meter of welke andere eenheid voor u van toepassing is.

‘Kits’ van 100 items of meer zijn niet ongewoon in uw branche en kunnen eenvoudig worden samengesteld. DynaRent is een organisatie breed informatiesysteem waardoor eenvoudig en grafisch een realtime overzicht kan worden gegeneerd van uw beschikbare bulk voorraden. Geavanceerde logistieke en workflow ondersteuning transformeren uw depots in efficiënte hubs. Volledig geïntegreerd in uw back-office biedt DynaRent u plannings- en transport optimalisatie, van offerte tot order en retouren.

DynaRent helpt u tevens in het detecteren en traceren van modificaties, beschadigingen en of verlies van uw verhuurd materiaal. Rijke functionaliteit ondersteunt uw organisatie in de verwerking en monitoring van uw financiële en logistieke stromen. Daarmee bewaakt u de juiste balans tussen wendbaarheid en controle gedurende de gehele levenscyclus.

Brede ondersteuning, snelle implementatie

Ontwikkeld met-en voor de Verhuur branche is aansluiting op uw processen en een snelle uitrol gegarandeerd. Doordat de meest voorkomende processen van uw organisatie binnen DynaRent worden ondersteund, elimineert dat de noodzaak om meerdere oplossingen met overlappende functionaliteit te implementeren en bespaart u zich veel tijd en geld. Door het modulaire ontwerp kunt u DynaRent gefaseerd implementeren. U bepaalt welke module(s) u nu nodig heeft en schakelt moeiteloos nieuwe modules en of functionaliteit bij wanneer u en uw organisatie daar klaar voor zijn.

Asset Management Software

Een volledige geïntegreerde ERP management oplossing die bedrijfsbrede ondersteuning biedt aan verhuur bedrijven met het imago van een 9+ organisatie!

Een Verhuur en Equipment management oplossing waarmee u zich onderscheidt in de markt.

Uitdaging

Rijke functionaliteit en de laatste innovaties voor uw huidige en toekomstige uitdagingen

Grip en inzicht op uw complete project forecasting

Wendbare software voor snelle interventies op de planning

Verkrijg en behoud volledig financieel en operationeel grip op al uw materieel

Volledige ondersteuning voor uw logistieke verwerking van bulk materialen

Ondersteun uw medewerkers in het veld met geavanceerde Mobile Field Service ondersteuning

Proactieve rapportage en inzichten voor een optimale (resource) planning

Funtionaliteit

Veel gebruikte functionaleit voor Steigerbouw:

Bulk Verhuur

Succesvol beheren van de logistieke en financiële stromen van uw Bulk materieel. DynaRent optimaliseert uw bulk verhuur door u snel en real-time inzicht te verschaffen in de beschikbaarheid per magazijn, zowel financieel als logistiek.

Close

Transport Planning

Met het grafische transportplanbord houdt u real-time grip op de planning van al uw eigen en of transport taken voor derden. Met een totaal beeld over de planning kunt u direct inspelen op interventies en direct wijzigingen doorvoeren. De functionaliteit omvat onder meer automatische vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Transport Verhuur Materieel

Een grafische transportplanbord maakt real-time planning en wijzigingen voor transport opdrachten voor eigen en of materieel van derden mogelijk. De functionaliteit omvat onder andere geautomatiseerde vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Bulk Registratie

Werk flexibel met bulk materiaal welke tevens is geregistreerd als een activa.

Close

Resource Planning

Resource planning voor het beheer van de planning van taken voor mensen en middelen met behulp van een grafische service planbord. Op basis van drag-and-drop en vol automatische systeem updates realiseert u planningsoptimalisatie en fouteliminatie.

Close

Mobile Field Services

DynaRent Mobile maakt gebruik van het PowerApps mobilitity platform van Dynamics 365. Op basis van configureerbare stappen creëert u eenvoudig workflow gestuurde Apps waarmee u uw werkorders, documentatie en overige informatie en instructies vanuit uw back-office beschikbaar stelt aan uw medewerkers in het veld en op locatie.

Close

Verhuur Kits

Stel uw eigen Kits samen voor scenario’s waarbij één artikel wordt verhuurd en optionele, aanbevolen of verplichte items automatisch of op basis van een voorstel  advies worden toegevoegd. Uiteraard alles inclusief de volledige logistieke verwerking; van verhuur tot en met facturatie.

Close

Werkorder Management

Genereer snel klant specifieke werkorders voor service, garantie, reparatie of levering. Elimineer paper trails en fouten met workflows, relateer formulieren met klant records en centrale als ook decentrale gegevens invoer zodat uw informatiestand van begin tot eind juist en volledig is.

Close

Business Intelligence

Stel iedereen binnen uw organisatie in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van relevante, actuele en eenduidige informatie.

Close

Activa Beheer

DynaRent biedt end-to-end Activa beheer, vanaf financiële activering, periodieke afschrijvingen tot en met scrapping of remarketing.

Close

Voordelen

DynaRent powered by Dynamics 365

  • 1. Pas u snel aan aan snel veranderende klant behoeftes
  • 2. Grafisch overzicht, 360° zicht op uw totale bedrijfsvoering
  • 3. Toegang tot uw informatie, overal en altijd
  • 4. Volledige en tijdige verwerking gegarandeerd door grafische in- en overzicht
  • 5. Voorzie uw medewerkers van excellente, rolgebaseerde data en middelen
  • 6. Optimale gebruikservaring door naadloze integratie van DynaRent met Microsoft Dynamics AX
  • 7. Relevante informatie, voor iedereen, is essentieel voor proactieve besluitvorming
  • 8. Integreer Internet of Things en transformeer uw efficientie en hogere bezettingsgraden

 

Download whitepaper
Rental-Management-FS-General.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie