Torenkranen Software voor Microsoft Dynamics 365 Operations (Dynamics AX)

It's al about: Planning Transport & Onderhoud

Torenkranen

Klanttevredenheid en winst gaan hand in hand

Torenkraan verhuur Software

Een Torenkraan verhuurorder staat niet op zichzelf. Het is een multi dimensioneel project. Materieel moet veelal getransporteerd van verschillende depots, montage en onderhoud vereisen meerdere disciplines en het plannen van de juiste, gediplomeerde bezetting en aanvullende diensten vereist bedrijfsbrede administratieve ondersteuning. Verhuurtermijnen zijn langdurig, dus vindt onderhoud en reparatie meestal op locatie plaats. Afstemming van al deze variabelen vereist nauwkeurige mensen-, middelen- en transportplanning.

DynaRent ondersteunt in uw dagelijkse dynamiek. Het geavanceerd grafisch planbord biedt u direct overzicht in te verwachten vraag en werkdruk als ook beschikbaarheid van mensen en materieel. Geoptimaliseerd preventief en correctief onderhoud, rekening houdend met alle afspraken vanuit gecontracteerde SLA’s, maximaliseert de inzetbaarheid van uw materieel.

Gebaseerd op het innovatieve Microsoft Dynamics 365 platform biedt DynaRent werkopdrachten via mobile device op locatie en of op de depots.

Brede ondersteuning, snelle implementatie

Gecertificeerd door Microsoft voldoet DynaRent aan de vergaande Microsoft ontwikkelstandaarden en normen voor standaardisatie. U bent verzekerd van het meest innovatieve en toekomstbestendige ERP platform: Microsoft Dynamics 365 (Dynamics AX) en de daarin standaard beschikbare functionaliteit voor uw financiële en logistieke processen. Op basis van Microsoft Dynamics biedt DynaRent u gegarandeerde innovaties en uiteraard naadloze integratie met de voor u vertrouwde Microsoft Office toepassingen.

DynaRent is ontwikkeld met en voor de Verhuurmarkt. Aansluiting op uw processen en een snelle uitrol is gegarandeerd. Doordat de meest voorkomende processen van uw organisatie binnen DynaRent worden ondersteund, elimineert dat de noodzaak om meerdere oplossingen met overlappende functionaliteit te implementeren en bespaart u zich veel tijd en geld. Door het modulaire ontwerp kunt u DynaRent gefaseerd implementeren. U bepaalt welke module(s) u nu nodig heeft en schakelt moeiteloos nieuwe modules en of functionaliteit bij wanneer u en uw organisatie daar klaar voor zijn.

Asset Management Software

Een volledige geïntegreerde ERP management oplossing die bedrijfsbrede ondersteuning biedt aan kraan bedrijven met het imago van een 9+ organisatie!

Een Verhuur en Equipment management oplossing waarmee u zich onderscheidt in de markt.

Uitdaging

Rijke functionaliteit en de laatste innovaties voor uw huidige en toekomstige uitdagingen

Houd grip op uw projectverhuur planning

Verzekerd van betrouwbare calculaties en project inschatting

Manage uw afleverinspecties en service op locatie met workflow-gedreven mobiele toepassingen

Directe monitoring van uw vloot, 7×24 op basis van volledige Internet of Things integratie

Gebruik proactieve inzichten voor een voorspelbare forecast en resource planning

Snelle interventie met wendbare planning ondersteuning

Geavanceerde transport management planning voor betrouwbare leveringen en route optimalisatie

Funtionaliteit

Functionele domeinen voor Torenkranen verhuur omvatten:

Serienummer gestuurde verhuur

Beheer de end-to-end logistiek voor klein en groot materieel; van aankoop, onderhoud, verhuur tot remarketing of ‘scrapping’. Organiseer direct het transport om uw materieel tegen de laagste kosten op het juiste moment op de juiste plaats geleverd te krijgen. Grafische overzichten bieden snel, real-time inzicht in de beschikbaarheid van uw apparatuur per magazijn of depot

Close

Bulk Verhuur

Succesvol beheren van de logistieke en financiële stromen van uw Bulk materieel. DynaRent optimaliseert uw bulk verhuur door u snel en real-time inzicht te verschaffen in de beschikbaarheid per magazijn, zowel financieel als logistiek.

Close

Transport Planning

Met het grafische transportplanbord houdt u real-time grip op de planning van al uw eigen en of transport taken voor derden. Met een totaal beeld over de planning kunt u direct inspelen op interventies en direct wijzigingen doorvoeren. De functionaliteit omvat onder meer automatische vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Life Cycle Management

Vanaf de eerste selectie tot de definitieve verkoop bent u in controle over de volledige financiële en logistieke levenscyclus van uw materieel.

Close

Resource Planning

Resource planning voor het beheer van de planning van taken voor mensen en middelen met behulp van een grafische service planbord. Op basis van drag-and-drop en vol automatische systeem updates realiseert u planningsoptimalisatie en fouteliminatie.

Close

Mobile Field Services

DynaRent Mobile maakt gebruik van het PowerApps mobilitity platform van Dynamics 365. Op basis van configureerbare stappen creëert u eenvoudig workflow gestuurde Apps waarmee u uw werkorders, documentatie en overige informatie en instructies vanuit uw back-office beschikbaar stelt aan uw medewerkers in het veld en op locatie.

Close

Verhuur Kits

Stel uw eigen Kits samen voor scenario’s waarbij één artikel wordt verhuurd en optionele, aanbevolen of verplichte items automatisch of op basis van een voorstel  advies worden toegevoegd. Uiteraard alles inclusief de volledige logistieke verwerking; van verhuur tot en met facturatie.

Close

Werkorder Management

Genereer snel klant specifieke werkorders voor service, garantie, reparatie of levering. Elimineer paper trails en fouten met workflows, relateer formulieren met klant records en centrale als ook decentrale gegevens invoer zodat uw informatiestand van begin tot eind juist en volledig is.

Close

TomTom Mobility

DynaRent’s TomTom mobility connector maakt 2-weg communicatie tussen de afdeling planning en de bestuurder mogelijk. Als de planning wordt vrijgegeven, ontvangt de vrachtwagenchauffeur automatisch de informatie op zijn TomTom-device. Wanneer taken zijn voltooid wordt de planning automatisch bijgewerkt.

Close

Business Intelligence

Stel iedereen binnen uw organisatie in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van relevante, actuele en eenduidige informatie.

Close

Aflever Inspecties

Met pre-levering inspecties en documentatie ondervangen we incomplete leveringen dan wel levering van beschadigd materieel en bent u er van verzekerd dat dat apparatuur voldoet aan de eisen voordat het wordt uitgeleverd aan klanten.

Close

Preventief Onderhoud

Automatische werkorderplanning voor tijdig preventief onderhoud voor al uw op werkuren- of verbruik gebaseerde materieel onderhoud.

Close

Correctief Onderhoud

Onverwachte onderhoudsaanvragen? Geen probleem! Voor apparatuur wat beschadigd is en gerepareerd moet worden kunt u eenvoudig ad-hoc werkorders aanmaken. Alle kosten, verbruik en ingezette tijd worden geregistreerd op het object en tellen mee voor de uiteindelijke ROI en kostprijsbepaling.

Close

Voordelen

DynaRent powered by Microsoft Dynamics 365

  • 1. Pas u snel aan aan snel veranderende klant behoeftes
  • 2. Grafisch overzicht, 360* zicht op uw totale bedrijfsvoering
  • 3. Constante verbetering van uw onderhoudsafdeling
  • 4. Toegang tot uw informatie, overal en altijd
  • 5. Volledige en tijdige verwerking gegarandeerd door grafische in- en overzicht
  • 6. Voorzie uw medewerkers van excellente, rolgebaseerde data en middelen
  • 7. Optimale gebruikservaring door naadloze integratie van DynaRent met Microsoft Dynamics AX
  • 8. Relevante informatie voor iedereen is essentieel voor proactieve besluitvorming
  • 9. Klaar voor Internet of Things voor verdere optimalisatie en verhoogde bezettingsgraden
“DynaRent gives us all the tools we need to manage routine and specialized processes more efficiently, with more insight. We can track utilization rates and know that data is always accurate and current. Fleet management is much easier, since all information is connected and still specific to each location. And because we’re using the same system for every country, we have full visibility into utilization that helps us optimize multi-country rates.”
Jani Postila – CIO – Havator
Download whitepaper
Transport-Management-FS-General.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie