Trailer Verhuur Software power by Microsoft Dynamics 365 Operations (Microsoft Dynamics AX)

Field mobiliteit
verhoogde inzetbaarheid

Trailers

Trailers altijd onderweg, dankzij aangesloten planning, tracking en field workflow

Trailer Verhuur Software

De essentie van trailerverhuur gaat over langere termijnverhuur ondersteund door proactief, efficiënt preventief en correctief onderhoud. In werkelijkheid zijn de uitdagingen een stuk complexer. Trailers maken meestal veel kilometers en reizen over alle soorten terreinen en bevinden zich soms in uithoeken van de wereld. Winstgevend lifecycle management is afhankelijk van 24/7 tracking en tracing en een realtime beeld over de constant veranderende operationele en financiële status. Onderhoud wordt op verschillende locaties of in het veld uitgevoerd. Het is een uitdaging om uw monteurs aan te sturen met de juiste werkorders en informatie om trailer downtime te minimaliseren.

De juiste automatisering biedt u organisatie bredere ondersteuning en stuurinformatie om uw dagelijkse uitdagingen en werkzaamheden aan te kunnen. DynaRent powered by Dynamics 365 (Microsoft Dynamics AX) sluit naadloos aan op uw branche en uitdagingen. Planners werken met grafische planborden voor het plannen en managen van geavanceerde werkorders. Met service level agreements wordt automatisch rekening gehouden. Techneuten krijgen real-time werkorders, updates, en nog veel meer op mobiele apparaten en sturen vervolgens overzichten van tijd en verbruik aan klanten en uw back-office. Track and trace, volledige informatie — DynaRent heeft het allemaal.

Brede ondersteuning, snelle implementatie

Gecertificeerd door Microsoft voldoet DynaRent aan de vergaande Microsoft ontwikkelstandaarden en normen voor standaardisatie. U bent verzekerd van het meest innovatieve en toekomstbestendige ERP platform: Microsoft Dynamics 365 (Dynamics AX) en de daarin standaard beschikbare functionaliteit voor uw financiële en logistieke processen. Op basis van Microsoft Dynamics biedt DynaRent u gegarandeerde innovaties en uiteraard naadloze integratie met de voor u vertrouwde Microsoft Office toepassingen.

DynaRent is ontwikkeld met en voor de Verhuurmarkt. Aansluiting op uw processen en een snelle uitrol is gegarandeerd. Doordat de meest voorkomende processen van uw organisatie binnen DynaRent worden ondersteund, elimineert dat de noodzaak om meerdere oplossingen met overlappende functionaliteit te implementeren en bespaart u zich veel tijd en geld. Door het modulaire ontwerp kunt u DynaRent gefaseerd implementeren. U bepaalt welke module(s) u nu nodig heeft en schakelt moeiteloos nieuwe modules en of functionaliteit bij wanneer u en uw organisatie daar klaar voor zijn.

Trailer Rental Software

Een volledige geïntegreerde ERP Verhuur en Service Management oplossing die bedrijfsbrede ondersteuning biedt aan Materieel gedreven organisaties met het imago van een 9+ organisatie!

Een Service Management oplossing waarmee u zich onderscheidt in de markt.

Uitdaging

Rijke functionaliteit en de laatste innovaties voor uw huidige en toekomstige uitdagingen

Behoud volledig financieel en operationeel zicht op al uw materieel

Verbeter uw lever en service graad met grafische panning voor mensen en middelen

Optimaliseer (internationale) vloot allocatie over al uw depot

Bied uw verhuurafdeling de juiste tooling om snel en op klantverzoek afgestemde verhuurorders te registreren

Ondersteun uw medewerkers in het veld met geavanceerde Mobile Field Service ondersteuning

Faciliteer transport management planning voor de juiste levering en route optimalisatie

Verminder onderhoudstijd en kosten door proactieve, adequate en efficiënte service

Verhoog het rendement en efficiency op uw onderhoudsafdeling

Funtionaliteit

Functionaliteit onderdeel van DynaRent Trailer Management:

Serienummer gestuurde verhuur

Beheer de end-to-end logistiek voor klein en groot materieel; van aankoop, onderhoud, verhuur tot remarketing of ‘scrapping’. Organiseer direct het transport om uw materieel tegen de laagste kosten op het juiste moment op de juiste plaats geleverd te krijgen. Grafische overzichten bieden snel, real-time inzicht in de beschikbaarheid van uw apparatuur per magazijn of depot

Close

Verhuur Administratie

Met DynaRent ondersteunt u naadloos in de administratie van alle denkbare verhuur specifiek industrieën. Flexibele en vergaande ondersteuning waaronder: periodieke verdeling van de factuurbedragen over de huurperiode, geavanceerde BTW berekeningen voor diverse transport scenario’s en nog veel meer administratieve vereisten.

Close

Vlootbeheer

Met geavanceerd vlootbeheer bent u in staat om uw vloot over meerdere organisatieonderdelen te beheren. U verhoogt de bezettingsgraad, vermindert uw stilstand en verbetert uw winstgevendheid. DynaRent biedt een compleet integraal overzicht van uw materieel, van het hoogste niveau tot de kleinste details, over al uw locaties en depots.

Close

Life Cycle Management

Vanaf de eerste selectie tot de definitieve verkoop bent u in controle over de volledige financiële en logistieke levenscyclus van uw materieel.

Close

Resource Planning

Resource planning voor het beheer van de planning van taken voor mensen en middelen met behulp van een grafische service planbord. Op basis van drag-and-drop en vol automatische systeem updates realiseert u planningsoptimalisatie en fouteliminatie.

Close

Mobile Field Services

DynaRent Mobile maakt gebruik van het PowerApps mobilitity platform van Dynamics 365. Op basis van configureerbare stappen creëert u eenvoudig workflow gestuurde Apps waarmee u uw werkorders, documentatie en overige informatie en instructies vanuit uw back-office beschikbaar stelt aan uw medewerkers in het veld en op locatie.

Close

Materieel Inkoop

Beheer uw gehele materieel en of vloot inkoopproces, van offerteaanvraag tot post-leveringsinspecties en inkooporder facturatie processen.

Close

Werkorder Management

Genereer snel klant specifieke werkorders voor service, garantie, reparatie of levering. Elimineer paper trails en fouten met workflows, relateer formulieren met klant records en centrale als ook decentrale gegevens invoer zodat uw informatiestand van begin tot eind juist en volledig is.

Close

Spare Parts management

Beheer en monitoring van de reserveonderdelen voorraad voor een gecontroleerd en kosten effectief spare parts beleid.

Close

Business Intelligence

Stel iedereen binnen uw organisatie in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van relevante, actuele en eenduidige informatie.

Close

Voordelen

DynaRent powered by Dynamics 365

  • 1. Snel aanpassen aan veranderende klantbehoefte
  • 2. Grafisch overzicht, 360° zicht op uw totale bedrijfsvoeringGraphical, 360* overview of all equipment
  • 3. Continue optimalisatie van uw onderhoudsafdeling
  • 4. Toegang tot uw informatie, overal en altijd
  • 5. Volledige en tijdige verwerking gegarandeerd door grafische in- en overzicht
  • 6. Voorzie uw medewerkers van excellente, rolgebaseerde data en middelen
  • 7. Optimale gebruikservaring door naadloze integratie van DynaRent met Microsoft Dynamics 365
  • 8. Relevante informatie voor proactive besluitvorming
  • 9. Integreer Internet of Things en transformeer uw efficientie en hogere bezettingsgraden

          

Download whitepaper
Rental-Management.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie