Lease Software voor Microsoft Dynamics 365 en Microsoft Dynamics AX

Efficiënte wendbare Lease processen

Lease

Bent u klaar voor de veranderende mobiliteitsvraag met DynaLease Lease management!

Auto Lease Software / Equipement Lease Software

Auto leasing beslaat niet alleen financiële- maar ook een breed scala aan operationele en logistieke processen ter ondersteuning van (lange) termijn auto- en truckleasing. Daarnaast spelen autoverhuur, transport, chauffeursplanning, service en onderhoud, schadeafhandeling, remarketing een belangrijke rol in uw proces. De druk om verder te gaan dan traditionele auto lease-software nu aankan is groot. Uw klanten eisen meer van Lease maatschappijen: nieuwe producten en aanvullende diensten tegen de scherpste prijzen. Mobiliteit is voor veel organisaties en consumenten een grote kostenpost en mede vanuit een groeiend duurzaamheidsbesef neemt de roep om alternatieve mobiliteitsconcepten toe.

Appelleren aan de veranderende mobiliteitsvraag

De opkomst van Private lease als ook de beweging naar mobiliteitsbudgetten voor de B2B markt kan leiden tot een forse toename van individueel klantcontact. Berijders willen ontzorgt autorijden, snelle service en zij stellen hogere eisen en verwachten de scherpste prijzen. Klanten zoeken naar flexibelere vormen van mobiliteit naast of in plaats van de standaard lease opties. Als lease maatschappij transformeert u naar een Mobiliteit provider en wilt u zich kunnen onderscheiden door snelheid, nieuwe producten en diensten. Dit vereist wendbare en innovatieve software die elk denkbare contractvorm kan administreren en afrekenen en uw organisatie ondersteunt in efficiënter werken.

Daarbij gaat het om ondersteuning van uw end-to-end processen: van 1st klantcontact, inkoop, inzet en contractbeheer, digitale factuurafhandeling (inbound en outbound) tot en met integratie naar alle denkbare ketenpartners als RDW, ROB, Schade, Belastingdienst, CJIB  en diensten zoals krediet check en BKR controles. Maar ook om de opslag en volledig elektronische afhandeling en archivering van al uw documenten, contracten en communicatie met klanten, berijders, ketenpartners en tussen medewerkers. Met vergaande innovaties als Internet of Things (IoT), Big Data en Decision Support Analystics bent u in staat om snel nieuwe producten te introduceren. DynaLease biedt de basis voor uw digitale transformatie: Car sharing diensten of up- en cross selling op basis van input van de black-box sensoren komt met DynaLease binnen handbereik.

Meer doen met minder!

Met deze opdracht is DynaLease ontwikkeld. Een belangrijke schakel hierin is DynaLease Action Management, een workflow generator waarmee u de automatische afhandeling van uw processen volledig stroomlijnt en afstemt op uw organisatie. Het aantal handeling voor uw medewerkers wordt hiermee drastisch teruggebracht waardoor het aantal contracten dat u per medewerker kunt verwerken en beheren significant wordt verhoogd. DynaLease Lease management ondersteunt uw organisatie in uw end-to-end lease processen: van contact naar contract tot en met einde lease afhandeling.

Brede ondersteuning, snelle implementatie

DynaLease vindt zijn oorsprong in de verhuurbranche. Sinds jaar en dag staat verhuur voor creativiteit t.a.v. het kunnen aanbieden, leveren én afrekenen van verhuurproducten en -diensten. Onze bestaande, wereldwijd geïmplementeerd en bewezen oplossing DynaRent is getransformeerd voor de Lease branche: DynaLease. Wendbare, innovatieve software waarin u eenvoudig nieuwe mobiliteitsproducten kunt definiëren.

Gecertificeerd voor Microsoft Dynamics voldoet DynaLease aan de vergaande Microsoft ontwikkelstandaarden. U bent verzekerd van het meest innovatieve en toekomstbestendige ERP platform en de daarin standaard beschikbare functionaliteit. DynaLease biedt daarmee gegarandeerde innovaties en uiteraard naadloze integratie met de voor u vertrouwde Microsoft Office toepassingen.

DynaLease is ontwikkeld met- en voor de Lease markt. Aansluiting op uw processen en een snelle uitrol is gegarandeerd. Doordat de meest voorkomende processen van uw organisatie binnen DynaLease worden ondersteund, elimineert dat de noodzaak om meerdere oplossingen met overlappende functionaliteit te implementeren en bespaart u zich veel tijd en geld. Door het modulaire ontwerp kunt u DynaLease gefaseerd implementeren en daarmee (nieuwe) processen en functionaliteiten implementeren op het moment dat uw organisatie er klaar voor is.

Car Lease Software

Een volledige geïntegreerde ERP Lease management oplossing die bedrijfsbrede ondersteuning biedt aan Lease organisaties die financial en/of full operational lease bieden met het imago van een 9+ organisatie! Een Lease management oplossing waarmee u zich onderscheidt in de markt.

Uitdaging

Kies DynaLease en ben klaar voor de veranderende mobiliteitsvraag:

Speel snel in op de veranderende klantwensen

Behoud volledig financieel en operationeel overzicht op uw uitstaande Lease vloot

Automatische en gedigitaliseerde klant communicatie, maar wel met de personal touch en afgestemd op de behoefte van de klant.

Vergaande digitale integratie met uw ketenpartners voor efficiënte procesafhandeling.

Real-time financieel zicht op de resultaten van uw lease vloot

Eindeloze mogelijkheden voor de ondersteuning van nieuwe mobiliteitsproducten.

Toon flexibiliteit met verzamelfacturatie

Ondersteuning en verwerking van officiële documenten en wet- en regelgeving

Funtionaliteit

DynaLease Lease Management:

Materieel Inkoop

Beheer uw gehele materieel en of vloot inkoopproces, van offerteaanvraag tot post-leveringsinspecties en inkooporder facturatie processen.

Close

Materieel Verkoop

Een gestroomlijnd materieel verkoopproces ondersteunt u in de gehele (re)marketing van zowel nieuw als gebruikt materieel: van offerte tot pre-delivery inspecties, transport en verkooporder facturatie.

Close

Transport Planning

Met het grafische transportplanbord houdt u real-time grip op de planning van al uw eigen en of transport taken voor derden. Met een totaal beeld over de planning kunt u direct inspelen op interventies en direct wijzigingen doorvoeren. De functionaliteit omvat onder meer automatische vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Werkorder Management

Genereer snel klant specifieke werkorders voor service, garantie, reparatie of levering. Elimineer paper trails en fouten met workflows, relateer formulieren met klant records en centrale als ook decentrale gegevens invoer zodat uw informatiestand van begin tot eind juist en volledig is.

Close

Garantie Afhandeling

Voor werkorders voor reparaties of onderhoud gedekt door garantie kunt u een apart proces voor leverancier- of fabrikant aansprakelijkheid starten.

Close

Business Intelligence

Stel iedereen binnen uw organisatie in staat om weloverwogen beslissingen te nemen op basis van relevante, actuele en eenduidige informatie.

Close

Activa Beheer

DynaRent biedt end-to-end Activa beheer, vanaf financiële activering, periodieke afschrijvingen tot en met scrapping of remarketing.

Close

Lease Calculator

Geintegreerd met de meest gangbare calculatoren worden met snelheid en precisie lease prijzen en maandelijkse termijnen berekend, gebaseerd op contractuele voorwaarden en overige real-time data vanuit uw Back- en Mid-office administratie.

Close

Lease Management

Zorg ervoor dat de operationele en financiële lease gegevens actueel en accuraat zijn. DynaLease werkt met real-time informatie zodat u altijd accurate, real-time end-to-end inzicht heeft vanaf aanschaf, contract periode tot en met de verkoop en remarketing.

Close

Geautomatiseerde Communicatie

Optimalisatie van uw processen wordt in DynaRent nog verder doorgetrokken. Via Action management configureert u uw voorkeurscommunicatie.  Automatisch worden uw documenten naar onder andere uw buitendienst medewerkers, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden verzonden in elk denkbaar formaat.

Close

Voordelen

DynaLease en het Microsoft Dynamics Platform

  • 1. Snel aanpassen aan veranderende klantbehoefte
  • 2. Grafisch overzicht , 360* zicht op uw totale bedrijfsvoering
  • 3. Continue innovatie en grip op efficientie
  • 4. Toegang tot uw informatie, overal en altijd
  • 5. Verzekerd van tijdige en accurate uitvoering van werkzaamheden
  • 6. Voorzie uw medewerkers van excellente, rol gebaseerde data en middelen
  • 7. Biedt uw gebruikers de beste gebruikers ervaring met HGH BI volledig geïntergeerd met uw Dynamics 365, DynaRent of DynaLease
  • 8. Relevante informatie voor iedereen, is essentieel voor proactieve besluitvorming
  • 9. Integreer Internet of Things en transformeer uw efficientie en bezettingsgraden
Download whitepaper
Lease-Management-FS-General.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie