Mobile Field Service voor DynaRent en Microsoft Dynamics

Klaar voor IoT, M2M, AR, 3D en meer...?

Mobility

Verhoog uw First-Time Fix ratio’s met Mobile Field Service

Mobile Field Service voor Dynamics 365

DynaRent Mobile biedt meer dan efficiëntie en het gemak van standaard mobile field service. DynaRent Mobile biedt uw medewerkers in het veld end-to-end workflows afgestemd op specifieke rollen, industrieën en branche specifieke processen. Zowel online als offline worden uw medewerkers feilloos ondersteund met DynaRent Mobile; van workflow gestuurde werkorders tot en met actuele klantdocumentatie en dynamisch op te stellen feedback formulieren. Met alle actuele, realtime klant- en werkorder informatie binnen handbereik verhoogt u de first-time-fix-ratio aanzienlijk met een direct, positief effect op de cashflow, kwaliteit van diensterlening, bezettingsgraden van uw materieel en medewerker tevredenheid. De start van een papierloos tijdperk is aangebroken met de inzet van DynaRent Mobile.

Met DynaRent Mobile ontsluit u naadloos uw werk- en service orders vanuit DynaRent en Microsoft Dynamics 365. Cross-platform compatibiliteit zorgt ervoor dat DynaRent Mobile op elk Android, Windows mobile of iOS-apparaat draait. Met het ‘responsive design’, past de gebruikersinterface zich aan aan elke smartphone of tablet. Het biedt zowel online als offline ondersteuning en is beschikbaar voor on-premise en de cloud. Klaar voor integratie met technologieën zoals Internet of Things, M2M, Augmented Reality is DynaRent Mobile de start van nieuwe innovatieve diensten voor uw medewerkers en klanten.

Mobile Field Service

Uitdaging

Kies voor DynaRent Mobile en optimaliseer uw buitendienst:

Speel snel en accuraat in op de veranderende service behoeftes van uw klanten en prospects

Ondersteun uw medewerkers in het veld met innovatieve, gebruiksvriendelijke mobility toepassing, al dan niet offline

Verminder papierstromen en foutkans met digitale handtekeningen, documentatie en proces specifieke workflow

Verminder de werkdruk voor uw medewerkers in het veld

Voorzie uw medewerkers met duidelijke taken, informatie en stap voor stap ondersteuning

Klaar voor de volgende stap met ondersteuning voor IoT, Augmented Reality, M2M en andere cloud diensten, inclusief decision support analytics

Funtionaliteit

Mogelijkheden met DynaRent Mobile:

Cross Platform Compatibility

Cross-platform compatibiliteit zorgt ervoor dat de applicatie draait op elk Android of iOS-apparaat. Doormiddel van “Responsive Design”, past de gebruikersinterface zich aan elk Android en iOS-smartphone of tablet.

Close

Online/Offline

DynaRent Mobile biedt online en offline ondersteuning. In afgelegen gebieden synchronisatie DynaRent uw mobiele registraties zodra het apparaat weer een online verbinding heeft.

 

Close

Klaar voor Innovatie

Gebaseerd op het Dynamics 365 platform biedt DynaRent gegarandeerde ondersteuning voor aansluiting op innovaties via IoT en Machine Learning en is het geschikt voor ondersteuning van Augmented Reality, Machine2Machine communicatie en onder andere op Cortana Intelligence gebaseerde decision support.

 

Close

Action Management

Volautomatisch starten en beheren van workflows op basis van triggers in het veld. Flexibele automatisering vermindert aanzienlijk handmatige invoer en fouten en begeleidt gebruikers stap voor stap naar de juiste invoer, zelfs voor taken met complexe afhankelijkheden.

Close

Workflow Configurator

Zelf configureerbare workflowstappen voor uw mobiele processen bieden stap voor stap ondersteuning aan uw buitendienst medewerkers in hun werk. Uw mobiele toepassing voldoet daarmee volledig aan uw branche en rol specifieke behoeftes. Bouw uw eigen workflows en sla ze op als sjablonen voor hergebruik.

Close

Document Beheer

Uw technici kunnen eenvoudig aan dienstverlening en of materieel en apparatuur gerelateerde documenten en documentatie direct openen vanaf hun mobiele apparaten. Daarnaast kunnen zij foto’s en andere documenten direct vanaf de mobiele toepassingen opslaan daar waar nodig.

Close

Grafische Kalender

Buitendienst medewerkers en back-office planners hebben direct toegang tot relevante kalender overzichten van de werkopdrachten. Bijbehorende taken kunnen dynamisch worden bijgewerkt en real-time gedistribueerd.

Close

Kaarten

Verhoog uw productiviteit en service inkomsten door gebruik te maken van gedetailleerd geografische kaarten. Kleurcodering identificeert geplande afspraken, preventieve onderhoudstaken, locaties van klanten, verkoopkansen en nog veel meer.

Close

Straat tot straat Navigatie

Verminder reistijd en kosten voor bestuurders met naadloze integratie tussen DynaRent en TomTom Fleet management.

Close

Voordelen

DynaLease en het Microsoft Dynamics 365 Platform
Uniforme Innovatie

  • 1. Pas u snel aan aan snel veranderende klant behoeftes
  • 2. Grafisch overzicht, 360° zicht op uw totale bedrijfsvoering
  • 3. Continue innovatie en grip op efficientie
  • 4. Toegang tot uw informatie, overal en altijd
  • 5. Volledige en tijdige verwerking gegarandeerd door grafische in- en overzicht
  • 6. Voorzie uw medewerkers van excellente, rolgebaseerde data en middelen
  • 7. Voorzie iedereen van relevante informatie is essentieel voor proactieve besluitvorming
  • 8. Integreer Internet of Things en transformeer uw efficientie en bezettingsgraden

          

Download whitepaper
Mobility-FS-General.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie