Service Management Software for Microsoft Dynamics 365 Operations (Microsoft Dynamics AX)

Betere Service
hogere First-Time Fix & tevredenheid

Service en Onderhoud

Service en Onderhoud, de basis voor hogere beschikbaarheid en gezonde winstgevendheid

DynaRent Service Management Software

Voor kapitaal intensieve, equipment gedreven organisaties is Service en Onderhoud geen noodzakelijk kwaad, maar juist bepalend voor lange termijn winst en klanttevredenheid. DynaRent Service Management software ondersteunt u in de optimalisatie van uw Service en Onderhoud. Met bewezen ondersteuning en innovatieve ontwikkelingen bespaart u tijd en kosten voor onderhoud van uw materieel, spare-parts management, transport, onderhoudsplanning en uitvoering.

DynaRent Service Management is ontworpen om specifieke service- en onderhoudsbehoeftes van verschillende sectoren en scenario’s te ondersteunen. Niet alleen eigen maar ook onderhoud voor derden kunt u feilloos uitvoeren en beheren met DynaRent Service Management. Op basis van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties ondersteunen wij uw Service en Onderhoudsorganisatie om aan de marktontwikkelingen en klantverwachting te kunnen voldoen.

Zo biedt DynaRent Mobile Field Service ondersteuning aan uw medewerkers en monteurs in het veld. Digitale service orders, maar ook documentatie van apparatuur en over de klant is altijd online en offline op locatie beschikbaar. Real-time workflow ondersteunt uw medewerkers in de correcte uitvoering van de juiste taken. Tijd, verbruik en een digitale handtekening worden rechtstreeks ingevoerd en teruggekoppeld in DynaRent. Ook uw planners krijgen de beste ondersteuning en volledig overzicht met het geavanceerde DynaRent Grafische Planbord.

Event Based Maintenance

Goed gepland preventief- en seizoensgebonden onderhoud verminderen de downtime van uw materieel en apparatuur. Met DynaRent op Microsoft Dynamics 365 gaan we verder. Middels sensoren staat DynaRent in verbinding met uw materieel of apparatuur in het veld (Internet of Things). Op basis van daaruit verkregen informatie (in relatie tot historische data of eventueel actuele omgevingsdata) bent u in staat te voorspellen of en wanneer een machine in storing dreigt te gaan of door intensief gebruik eerder een onderhoudsgrens heeft bereikt. Op basis van ‘events’ kunt u nog accurater onderhoud plannen en voorzien, met een direct, positief effect op uw bezettingsgraad.

Brede ondersteuning, snelle implementatie

Gecertificeerd door Microsoft voldoet DynaRent aan de vergaande Microsoft ontwikkelstandaarden en normen voor standaardisatie. U bent verzekerd van het meest innovatieve en toekomstbestendige ERP platform: Microsoft Dynamics 365 (Dynamics AX) en de daarin standaard beschikbare functionaliteit voor uw financiële en logistieke processen. Op basis van Microsoft Dynamics biedt DynaRent u gegarandeerde innovaties en uiteraard naadloze integratie met de voor u vertrouwde Microsoft Office toepassingen.

DynaRent is ontwikkeld met en voor de Verhuurmarkt. Aansluiting op uw processen en een snelle uitrol is gegarandeerd. Doordat de meest voorkomende processen van uw organisatie binnen DynaRent worden ondersteund, elimineert dat de noodzaak om meerdere oplossingen met overlappende functionaliteit te implementeren en bespaart u zich veel tijd en geld. Door het modulaire ontwerp kunt u DynaRent gefaseerd implementeren. U bepaalt welke module(s) u nu nodig heeft en schakelt moeiteloos nieuwe modules en of functionaliteit bij wanneer u en uw organisatie daar klaar voor zijn.

Asset Management Software

Een volledige geïntegreerde ERP Service Management oplossing die bedrijfsbrede ondersteuning biedt aan Materieel gedreven organisaties!

Een Service Management oplossing waarmee u zich onderscheidt in de markt.

Uitdaging

De meest voorkomende Service en Onderhoud uitdaging in de Verhuur industrie zijn:

Verminder onderhoudstijd en kosten door proactieve, adequate en efficiënte service.

Verhoog het rendement en efficiency op uw onderhoudsafdeling.

Ondersteun uw medewerkers in het veld met geavanceerde Mobile Field Service ondersteuning.

Real time, 7×24 monitoring en service van uw materieel en apparatuur met toegepaste Internet of Things.

Verkrijg en behoud volledig financieel en operationeel grip op al uw materieel.

Vergaande integratie naar inkoop voor tijdige vervanging en aanschaf van het juiste materieel.

Proactieve rapportage en inzichten voor een optimale (resource) planning

Voorspelbaar voorraadbeheer van reserve onderdelen en verbruiksmiddelen

Funtionaliteit

Functionele domeinen voor DynaRent Service Management:

Service en Onderhoud

Plannen, volgen, analyseren en beheren van het volledige scala aan onderhoudsactiviteit aan uw materieel en apparatuur of onderhoud voor derden.

Perfect getimed preventief- en spot-on correctief onderhoud. Realtime doorvertaling naar spare part voorraad beheer en volledige registratie van verrichte activiteiten, kosten en verbruik t.b.v. facturatie, ROI- en of restwaardebepaling. Voor één of meerdere organisaties met onderlinge samenwerking, met de multi company inrichting houdt u grip op het totale proces.

Close

Preventief Onderhoud

Automatische werkorderplanning voor tijdig preventief onderhoud voor al uw op werkuren- of verbruik gebaseerde materieel onderhoud.

Close

Correctief Onderhoud

Onverwachte onderhoudsaanvragen? Geen probleem! Voor apparatuur wat beschadigd is en gerepareerd moet worden kunt u eenvoudig ad-hoc werkorders aanmaken. Alle kosten, verbruik en ingezette tijd worden geregistreerd op het object en tellen mee voor de uiteindelijke ROI en kostprijsbepaling.

Close

Service Level Agreements

Werken met standaard of op basis van klant specifieke afspraken, DynaRent ondersteunt u in de planning en uitvoering van werkzaamheden conform uw afgesproken SLA’s.

Close

Spare Parts management

Beheer en monitoring van de reserveonderdelen voorraad voor een gecontroleerd en kosten effectief spare parts beleid.

Close

Werkorder Management

Genereer snel klant specifieke werkorders voor service, garantie, reparatie of levering. Elimineer paper trails en fouten met workflows, relateer formulieren met klant records en centrale als ook decentrale gegevens invoer zodat uw informatiestand van begin tot eind juist en volledig is.

Close

Resource Planning

Resource planning voor het beheer van de planning van taken voor mensen en middelen met behulp van een grafische service planbord. Op basis van drag-and-drop en vol automatische systeem updates realiseert u planningsoptimalisatie en fouteliminatie.

Close

Mobile Field Services

DynaRent Mobile maakt gebruik van het PowerApps mobilitity platform van Dynamics 365. Op basis van configureerbare stappen creëert u eenvoudig workflow gestuurde Apps waarmee u uw werkorders, documentatie en overige informatie en instructies vanuit uw back-office beschikbaar stelt aan uw medewerkers in het veld en op locatie.

Close

Garantie Afhandeling

Voor werkorders voor reparaties of onderhoud gedekt door garantie kunt u een apart proces voor leverancier- of fabrikant aansprakelijkheid starten.

Close

3rd Party en Vendormanagement

Vergroot uw bereik met mogelijkheden voor het leveren van goed gedocumenteerde diensten aan derden en gedegen vendor management.

Close

Master Resource Planning

Deze krachtige tool zorgt ervoor dat u altijd optimale voorraadniveaus houdt en kosteneffectieve aanvulling van onderdelen regelt die nodig zijn voor service.

Close

Voordelen

DynaRent powered by Dynamics 365

  • 1. Pas u snel aan aan snel veranderende klant behoeftes
  • 2. Grafisch overzicht, 360° zicht op uw totale bedrijfsvoering
  • 3. Constante verbetering van uw onderhoudsafdeling
  • 4. Toegang tot uw informatie, overal en altijd
  • 5. Volledige en tijdige verwerking gegarandeerd door grafische in- en overzicht
  • 6. Voorzie uw medewerkers van excellente, rolgebaseerde data en middelen
  • 7. Optimale gebruikers ervaring door naadloze integratie van DynaRent met Microsoft Dynamics 365
  • 8. Relevante informatie voor iedereen is essentieel voor proactieve besluitvorming
  • 9. Integreer Internet of Things en transformeer uw efficientie en hogere bezettingsgraden

 

Download whitepaper
Service-Management-FS-General.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie