TomTom voor DynaRent powered by Dynamics 365 voor Operations

Houd grip op uw Transport

TomTom Webfleet

Bespaar brandstofkosten met DynaRent TomTom integratie

Als verlengstuk van de grafische planning en transportordermanagement, biedt DynaRent een out-of-the-box integratie met marktleider in B2B navigatie: TomTom. Via DynaRent’s grafisch transportplanbord faciliteert u real time communicatie tussen uw planners en chauffeurs.

Alle geplande taken voor een chauffeur in het DynaRent grafisch transportplanbord worden automatisch verzonden naar het TomTom device in de auto of cabine. Uw chauffeurs ontvangen alle benodigde informatie; van af te leveren materieel, eventuele pick-up tijden, locaties en nog veel meer. Wanneer uw medewerker start met de toegewezen taak is dit direct zichtbaar op de planningsafdeling.

DynaRent’s grafisch transportplanbord wordt automatisch geupdate met verschillende kleuren en icoontjes, zodat de planningsafdeling in een overzicht kan zien wat de status is van de verschillende werk- of transportorders. Dit vormt de basis van uw overzicht en geavanceerd fleet management.

TomTom geïntegreerd met DynaRent is een bijzonder krachtig hulpmiddel voor een directere afstemming tussen uw klanten, planners en chauffeurs. Het faciliteert de combinatie en de communicatie tussen uw planningsafdeling en chauffeurs en stelt u in staat, klanten pro-actiever te informeren met een hogere klant tevredenheid als gevolg. Het bespaart daarnaast significant op reistijd en brandstofverbruik en -kosten.

Uitdaging

Uitdaging voor uw hedendaagse transport activiteiten:

Optimaliseer de communicatie tussen uw Planning en Chauffeurs.

Bespaar op uw brandstofkosten.

Verhoog uw leverbetrouwbaarheid.

Optimaliseer routes realtime.

Verminder werkdruk op uw planafdeling.

Beschik over actuele informatie betreffende aflevertijden, verwachte reis-, laad- en of lostijden en andere informatie relevant voor uw transportplanning.

Voorkom onnodige ritten en verhoog uw bezettingsgraad.

Funtionaliteit

Functionele domeinen waarin Mobility van toepassing is:

Mobile Field Services

DynaRent Mobile maakt gebruik van het PowerApps mobilitity platform van Dynamics 365. Op basis van configureerbare stappen creëert u eenvoudig workflow gestuurde Apps waarmee u uw werkorders, documentatie en overige informatie en instructies vanuit uw back-office beschikbaar stelt aan uw medewerkers in het veld en op locatie.

Close

Internet of Things (IoT)

Gebaseerd op Dynamics 365 biedt DynaRent naadloze integratie op basis van IoT met ‘slimme’ apparaten in het veld. Met IoT integratie staat u in constante verbinding met uw materieel en of apparatuur en kunt u uw producten en diensten afstemmen op het actuele gebruik of status van uw materieel.

Close

TomTom Mobility

DynaRent’s TomTom mobility connector maakt 2-weg communicatie tussen de afdeling planning en de bestuurder mogelijk. Als de planning wordt vrijgegeven, ontvangt de vrachtwagenchauffeur automatisch de informatie op zijn TomTom-device. Wanneer taken zijn voltooid wordt de planning automatisch bijgewerkt.

Close
Download whitepaper
TomTom-Integration-FS.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie