Transport Management Software for Dynamics 365 Operations (Microsoft Dynamics AX)

Verbind chauffeurs met 7x24 mobiliteit

Transport

Uw Planning en Chauffeurs altijd real-time in verbinding

Transport Management Software

Transport speelt een essentiële rol in het sutrouwendecces van materieel gedreven bedrijven. Of het nu transport van eigen materieel of transport voor derden betreft, uw chauffeurs en goede service zijn afhankelijk van de juistheid, volledigheid en tijdigheid van informatie uit uw back office administratie.

DynaRent Transport Management ondersteunt u in het naadloos verwerken van transport aanvragen tot efficiënte taak planning. Gelardeerd met veiligheidsinstructie, noodzakelijke transportpapieren en navigatie instructies komen de taken vervolgens direct beschikbaar voor chauffeurs via mobiel ontsloten devices. Uw Planners en Chauffeurs staan real-time in contact met DynaRent, die hen van taak naar taak begeleidt en de meest efficiënte routes voorschrijft dankzij de naadloze integratie met TomTom Fleetmanagement.

Brede ondersteuning, snelle implementatie

Gecertificeerd door Microsoft voldoet DynaRent aan de vergaande Microsoft ontwikkelstandaarden en normen voor standaardisatie. U bent verzekerd van het meest innovatieve en toekomstbestendige ERP platform: Microsoft Dynamics 365 (Dynamics AX) en de daarin standaard beschikbare functionaliteit voor al uw Financiële, Logistieke processen. Op basis van Microsoft Dynamics biedt DynaRent u gegarandeerde innovaties en uiteraard naadloze integratie met de voor u vertrouwde Microsoft Office toepassingen.

DynaRent is ontwikkeld met- en voor de Verhuurmarkt. Aansluiting op uw processen en een snelle uitrol is gegarandeerd. Doordat de meest voorkomende processen van uw organisatie binnen DynaRent worden ondersteund, elimineert dat de noodzaak om meerdere oplossingen met overlappende functionaliteit te implementeren en bespaart u zich veel tijd en geld. Door het modulaire ontwerp kunt u DynaRent gefaseerd implementeren. U bepaalt welke module(s) u nu nodig heeft en schakelt moeiteloos nieuwe modules en of functionaliteit bij wanneer u en organisatie daar klaar voor zijn.

Asset Management Software

Een volledige geïntegreerde ERP Transport management oplossing die bedrijfsbrede ondersteuning biedt aan Materieel gedreven bedrijven met Transport!

Een Transport management oplossing waarmee u zich onderscheidt in de markt.

Uitdaging

Met DynaRent lost u uw transport uitdaging eenvoudig op:

Speel  in op snel wisselende klantvragen met wendbare software

Optimaliseer en verbind transportplanningsactiviteiten

Bespaar brandstofkosten

Voorzie uw planafdeling van volledig grafisch overzicht over al uw rijdend materieel en locaties

Beschik altijd over actuele informatie over transporttaken en materieel laad- en lostijden

Verhoog uw service graad o.b.v. snelle proactieve informatie voorziening bij vertraagde leveringen

Connecteer planners en chauffeurs en voorzie ze real-time van de juiste informatie

Faciliteer transport management planning voor de juiste levering en route optimalisatie

Funtionaliteit

DynaRent Transport Management:

Transport Planning

Met het grafische transportplanbord houdt u real-time grip op de planning van al uw eigen en of transport taken voor derden. Met een totaal beeld over de planning kunt u direct inspelen op interventies en direct wijzigingen doorvoeren. De functionaliteit omvat onder meer automatische vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Transport Routes

Verzeker u van de meest efficiënte route door het opnemen van meerdere leveringen en ophaaldienst in de route.

Close

TomTom Mobility

DynaRent’s TomTom mobility connector maakt 2-weg communicatie tussen de afdeling planning en de bestuurder mogelijk. Als de planning wordt vrijgegeven, ontvangt de vrachtwagenchauffeur automatisch de informatie op zijn TomTom-device. Wanneer taken zijn voltooid wordt de planning automatisch bijgewerkt.

Close

Vrachtkosten

Nauwkeurig beheren van transportkosten ten laste van de klant of voor eigen rekening mocht third-party transport gebruikt worden.

Close

Vervoersdocumenten

DynaRent bevat een keur aan specifieke en of vereiste vervoersdocumenten en vrachtbrieven, waaronder CMR.

Close

Single/Multi Carriers

Verricht u uw eigen transport en transportplanning, dan ondersteunt DynaRent u onder andere in de mogelijkheid om meerdere laad- en lospunten in de route toe te wijzen aan transportorders en uw chauffeurs.

Close

Single/Multi Routes

Omvat meerdere leveringen en ophaaldiensten in de route toegewezen aan een vrachtwagenchauffeur.

Close

3rd Party en Vendormanagement

Vergroot uw bereik met mogelijkheden voor het leveren van goed gedocumenteerde diensten aan derden en gedegen vendor management.

Close

Voordelen

DynaRent powered by Dynamics 365

  • 1. Pas u snel aan aan snel veranderende klant behoeftes
  • 2. Grafisch overzicht, 360° zicht op uw totale bedrijfsvoering
  • 3. Constante verbetering van uw transportplanning
  • 4. Toegang tot uw informatie, overal en altijd
  • 5. Verzekerd van tijdige en accurate uitvoering van werkzaamheden
  • 6. Voorzie uw medewerkers van excellente, rolgebaseerde data en middelen
  • 7. Optimale gebruikers ervaring door naadloze integratie van DynaRent met Microsoft Dynamics AX
  • 8. Relevante informatie voor iedereen is essentieel voor proactieve besluitvorming
  • 9. Integreer Internet of Things en transformeer uw efficientie en hogere bezettingsgraden
“DynaRent gives us all the tools we need to manage routine and specialized processes more efficiently, with more insight. We can track utilization rates and know that data is always accurate and current. Fleet management is much easier, since all information is connected and still specific to each location. And because we’re using the same system for every country, we have full visibility into utilization that helps us optimize multi-country rates.”
Jani Postila – CIO – Havator
Download whitepaper
Transport-Management-FS-General.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie