Rental management software voor al uw verhuur processen

Hogere bezettings-graden door de juiste ICT

Verhuur

Verhoog uw efficiency, bezettingsgraden en klant tevredenheid

DynaRent Verhuur Management Software

What’s in the name? DynaRent, onze bewezen, op Microsoft Dynamics 365 (Dynamics AX) gebaseerde Verhuur oplossing ondersteunt in de volle breedte (kapitaal intensieve) equipment gedreven verhuur organisaties. Ontwikkeld voor en met de verhuurbranche biedt DynaRent ondersteuning aan de kernprocessen voor equipment verhuur, service en transport. Met de brede en vergaande functionaliteit bieden we rijke ondersteuning voor bijna elk denkbaar verhuurscenario en bedrijfsproces dat voorkomt binnen uw organisatie. Of u nu groot materieel, auto’s, serienummer gestuurd, bulk- of balie verhuur (inclusief POS integratie) bedrijft, elk scenario kan geadministreerd, gefactureerd en verwerkt worden met DynaRent.

Met volledige grip op de Equipment LifeCycle voor materieel, apparatuur en uw gereedschappen, stelt DynaRent u in staat om uw materieel zorgeloos te verhuren. U kunt snel verhuur offertes en orders genereren op basis van real-time informatie. Of het nu gaat over het beheren van een internationale, multi-company wagenpark of een gevarieerde vloot van kranen, hoogwerkers die over de wereld ‘zwerft’, met DynaRent heeft u de zekerheid dat u grip- en overzicht houdt over alle financiële en logistieke details. Goed of minder goed opererende depots of vestigingen, met de management rapportages van DynaRent Business Intelligence komen ze gelijk boven drijven. Naast recht toe recht aan bemande en onbemande verhuur ondersteunt DynaRent u ook in het plannen van machines, mensen, middelen en transport ten behoeve van uw geavanceerde Projecten verhuur.

Brede ondersteuning, snelle implementatie

Gecertificeerd door Microsoft voldoet DynaRent aan de vergaande Microsoft ontwikkelstandaarden en normen voor standaardisatie. U bent verzekerd van het meest innovatieve en toekomstbestendige ERP platform: Microsoft Dynamics 365 (Dynamics AX) en de daarin standaard beschikbare functionaliteit voor uw Financiële, Logistieke processen als ook voor uw Projectmatige verhuur. Op basis van Microsoft Dynamics 365 biedt DynaRent u gegarandeerde innovaties en uiteraard naadloze integratie met de voor u vertrouwde Microsoft Office toepassingen.

DynaRent is ontwikkeld met en voor de Verhuurmarkt. Aansluiting op uw processen en een snelle uitrol is gegarandeerd. Doordat de meest voorkomende processen van uw organisaties binnen DynaRent worden ondersteund, elimineert dat de noodzaak om meerdere oplossingen met overlappende functionaliteit te implementeren en bespaart u zich veel tijd en geld. Door het modulaire ontwerp kunt u DynaRent gefaseerd implementeren. U bepaalt welke module(s) u nu nodig heeft en schakelt moeiteloos nieuwe modules en of functionaliteit bij wanneer u en organisatie daar klaar voor zijn.

Asset Management Software

Een volledige geïntegreerde ERP Verhuur management oplossing die bedrijfsbrede ondersteuning biedt aan Verhuur organisatie!

Een Verhuur management oplossing waarmee u zich onderscheidt in de markt.

Uitdaging

De meest voorkomende uitdagingen in de verhuur industrie zijn:

Snelle en accurate aanpassing aan service behoeftes

Krijg volledig financieel en operationeel grip op al uw equipment

Optimaliseer (internationale) vloot allocatie over al uw depots

Reduceer equipment onderhoudstijd en -kosten met optimale onderhoudsefficiëntie

Verhoog efficiëntie en kwaliteit in uw onderhoudsafdeling

Bied uw verhuurafdeling de juiste tooling om snel en op klantverzoek afgestemde verhuurorders te registreren

Creëer snelheid en nauwkeurigheid met grafische overzichten van uw materieel per depot

Verhoog bezettingsgraden van uw materieel

Verhoog de inzet van eigen materieel en middelen en verminder inhuur derden

Funtionaliteit

Functionaliteit van DynaRent Verhuur Management:

Project administratie

Ondersteuning van complexe projecten op basis van vaste prijs, mijlpaal en of tijd en materiaal is een gegeven! Toewijzing en verhuur van materieel inclusief de correcte doorbelasting en facturatie voegen wij er aan toe. DynaRent zorgt ervoor dat je werkt met accurate, real-time informatie van offerte tot planning en facturatie.

Close

Bulk Verhuur

Succesvol beheren van de logistieke en financiële stromen van uw Bulk materieel. DynaRent optimaliseert uw bulk verhuur door u snel en real-time inzicht te verschaffen in de beschikbaarheid per magazijn, zowel financieel als logistiek.

Close

Lease Management

Zorg ervoor dat de operationele en financiële lease gegevens actueel en accuraat zijn. DynaLease werkt met real-time informatie zodat u altijd accurate, real-time end-to-end inzicht heeft vanaf aanschaf, contract periode tot en met de verkoop en remarketing.

Close

Bemande Verhuur

Laat u volledig ondersteunen in de planning, registratie en administratie van uw materieel begeleid door gecertificeerd personeel

Close

Tool rental (POS)

Volledige grip op uw B2B en B2C verhuur met intuïtieve ondersteuning die past bij uw tool rental en of balie verhuur dynamiek. Directe uitgifte en inname van materiaal en ter plekke administreren en verwerken van borgstelling als ook ondersteuning voor verrekening en afrekening via uw POS.

Close

Verhuur Kits

Stel uw eigen Kits samen voor scenario’s waarbij één artikel wordt verhuurd en optionele, aanbevolen of verplichte items automatisch of op basis van een voorstel  advies worden toegevoegd. Uiteraard alles inclusief de volledige logistieke verwerking; van verhuur tot en met facturatie.

Close

Transport Planning

Met het grafische transportplanbord houdt u real-time grip op de planning van al uw eigen en of transport taken voor derden. Met een totaal beeld over de planning kunt u direct inspelen op interventies en direct wijzigingen doorvoeren. De functionaliteit omvat onder meer automatische vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Verhuur Administratie

Met DynaRent ondersteunt u naadloos in de administratie van alle denkbare verhuur specifiek industrieën. Flexibele en vergaande ondersteuning waaronder: periodieke verdeling van de factuurbedragen over de huurperiode, geavanceerde BTW berekeningen voor diverse transport scenario’s en nog veel meer administratieve vereisten.

Close

Intercompany Verhuur

Deelt u materieel en apparatuur over deelneming binnen uw organisatie, dan regelt DynaRent automatisch al uw intercompany verhuur en sub-rental transacties. Met de automatische uitwisseling van materieel tussen bedrijfsonderdelen en toekenning van kosten en opbrengsten wordt volledig voorzien in de logistieke- en financiële afhandeling en verrekeningen.

Close

Serienummer gestuurde verhuur

Beheer de end-to-end logistiek voor klein en groot materieel; van aankoop, onderhoud, verhuur tot remarketing of ‘scrapping’. Organiseer direct het transport om uw materieel tegen de laagste kosten op het juiste moment op de juiste plaats geleverd te krijgen. Grafische overzichten bieden snel, real-time inzicht in de beschikbaarheid van uw apparatuur per magazijn of depot

Close

Vlootbeheer

Met geavanceerd vlootbeheer bent u in staat om uw vloot over meerdere organisatieonderdelen te beheren. U verhoogt de bezettingsgraad, vermindert uw stilstand en verbetert uw winstgevendheid. DynaRent biedt een compleet integraal overzicht van uw materieel, van het hoogste niveau tot de kleinste details, over al uw locaties en depots.

Close

Transport Verhuur Materieel

Een grafische transportplanbord maakt real-time planning en wijzigingen voor transport opdrachten voor eigen en of materieel van derden mogelijk. De functionaliteit omvat onder andere geautomatiseerde vrijgave van transporttaken aan de juiste bestuurder op het juiste moment.

Close

Voordelen

DynaRent powered by Micrsoft Dynamics 365

  • 1. Pas u snel aan aan snel veranderende klant behoeftes
  • 2. Grafisch overzicht, 360° zicht op uw totale bedrijfsvoering
  • 3. Constante verbetering van uw onderhoudsafdeling
  • 4. Overal, altijd en via elk device toegankelijk
  • 5. Verzekerd van tijdige en accurate uitvoering van werkzaamheden
  • 6. Voorzie uw medewerkers van excellente, rolgebaseerde data en middelen
  • 7. Optimale gebruikers ervaring door naadloze integratie van DynaRent met Microsoft Dynamics 365
  • 8. Relevante informatie voor iedereen is essentieel voor proactieve besluitvorming
  • 9. Integreer Internet of Things en transformeer uw efficientie en bezettingsgraden

 

Download whitepaper
Rental-Management.pdf

Over ons

Waarom HGH

Branche Specialist
Met onze vergaande branchekennis van Rental, Lease en Groothandel adviseren en automatiseren wij u om te komen tot de beste oplossing voor al uw bedrijfsautomatiserings-vraagstukken.

Innovator
Op basis van onze toekomstbestendige branche oplossingen DynaRent en DynaLease, bieden we continue innovatie. HGH is daarmee toonaangevend in de ondersteuning van uw digitale transformatie.

Customer-Focused
Samen met U komen we tot de beste oplossing. Met oog voor detail en cultural fit implementeren we samen met uw organisatie uw waardevolle bedrijfsautomatisering.

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie