Waarom HGH, de #1 trusted partner voor Verhuur, Lease en Groothandel

Uw #1 Trusted Branche partner

Waarom HGH

Met meer dan 25 jaar ervaring in de levering, implementatie en beheer van bedrijfskritische informatiesystemen, heeft HGH dé kennis en ervaring om uw ERP projecten succesvol te implementeren.

In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd in een aantal specifieke branches, te weten: Rental, Lease en Groothandel. Met verregaande kennis van uw branche, spreken we uw taal en zijn we als geen ander in staat om uw wensen en eisen te vertalen naar innovatieve ERP oplossingen van Microsoft.

#1 Trusted partner

In onze missie om onze klanten een bewezen, wendbare, duurzame en toch innovatieve oplossing te bieden voor haar informatie- en organisatievraagstukken, werken we nauw samen met onze klanten en branche partners. Daarin bewijzen we onze toegevoegde waarde en durven we met recht te stellen dat we deze beoogde #1 trusted partner rol kunnen vertolken voor onze relaties.

Bewezen Industrie Specialist

Walk the Walk… Talk the Talk… HGH ademt uw processen en is uw partner voor uw kritische bedrijfsautomatisering vraagstukken

Duurzame Innovatie

Met totaal oplossingen zoals DynaRent en DynaLease, gebaseerd op het Microsoft Dynamics 365 ERP-platform levert HGH toekomstbestendige innovaties voor haar focus markten

Op onze branche specialisten kunt u bouwen

Over alle assen, van technisch- tot proces- en business- consultancy kunt u rekenen op het beste advies. Gestaafd op jarenlange praktijk ervaring gecombineerd met een onstuitbare passie voor vernieuwing en innovatie sturen onze consultants op aantoonbare resultaten.

Service gedreven

Uw succes is ons doel. Met zekerheid stellen we dat onze oplossingen en dienstverlening gestoeld zijn op kwaliteit en duurzaamheid.

Klant gefocust

Onze dienstverlening draait om U. Wij delen ons kennis, netwerk en ervaring om te komen tot automatisering oplossingen die bewezen, flexibel en innovatie zijn en zich aanpassen aan de immer veranderende marktomstandigheden.