HGH - en haar oplossingen: Bewezen, getest en aanbevolen

Gecertificeerd
kwaliteit
zekerheid

Gecertificeerd

Bewezen, getoetst en aanbevolen

Om haar oplossingen in de markt te mogen zetten, stelt Microsoft hoge eisen aan haar partners. In een markt waarin veranderingen de enige zekerheid lijkt te zijn, waakt Microsoft over haar partners en de oplossingen gebaseerd op het Microsoft Dynamics Platform. Als Value Added Reseller van Microsoft Dynamics oplossingen, wordt HGH jaarlijks getoetst en gewogen. Er ligt een intensief opleidings- en certificeringsprogramma ten grondslag, aan het verkrijgen en behouden van de hoogst haalbare competenties.

Als klant van HGH verwacht u niets minder. Om succesvol te zijn, werkt u ook aan uw branch specialisaties en certificaten. Daarom verwacht u met gecertificeerde partners en branch oplossingen te werken. U wilt ervan verzekerd zijn, dat de partner en bedrijfskritische oplossing waarvoor u kiest en in investeert, voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Als Gold Certified partner op de oplossingen Microsoft Dynamics AX, Dynamics 365 en Dynamics CRM, Microsoft Cloud Solution Provider (CSP Tier 1) implementeert HGH haar -eveneens Microsoft gecertificeerde- branche oplossingen bij haar klanten.

Met bijvoorbeeld DynaRent Certified for Microsoft Dynamics 365 for Operations (en Microsoft Dynamics AX), kunt u er van uitgaan dat u een oplossing geleverd krijgt die voldoet aan de kwaliteitsnorm en -eisen van Microsoft.

Alleen met de juiste kwalificaties en kwaliteit, accepteert Microsoft dat haar partners hun oplossingen aanbieden in haar  App-store: Appsource.

Als Microsoft Certified partner betekent dit voor u:

  • Gegarandeerde kennis van bestaande en nieuwe oplossing van Microsoft Dynamics 365 en Dynamics AX
  • Borging van een opleiding en kennis gedreven organisatie in de dagelijkse processen van HGH
  • Professionele implementatie en begeleiding op projecten
  • Kwalitatieve support voor de juiste dagelijkse ondersteuning
  • Directe toegang tot de gehele Microsoft gemeenschap
  • Toegang tot aanpalende oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365
  • Zekerheid dat HGH beschikt over de juiste expertise, ervaring en capaciteit om uw bedrijfskritische automatisering te implementeren en beheren

Mocht u meer willen weten, aarzel niet om contact op te nemen met ons:

Bel ons: +31(0)20 640 3413 of Stuur een aanvraag voor meer informatie